Welkom

Gezellig dat je langskomt. Mijn naam is Catherine.

stekenlap

handwerk

Ik ga je trakteren op logjes die over van alles en nog wat zullen gaan, mits het te maken heeft met handwerken. Handwerken is van alle tijden en elke tijd heeft zijn eigen stijl. Op dit weblog wil ik laten zien hoe leuk handwerken eigenlijk is.

Ik zal ook patronen beschrijven. Deel ze gerust met alle lieve mensen die je kent. Ze zijn niet voor de verkoop bestemd. Wil je een patroon op je eigen weblog publiceren is dat geen probleem. Zet er dan voor de goede orde wel even bij dat het van mij (Blij met Draadjes) is.
Print Friendly, PDF & Email

8 reacties op “Welkom”

 1. Hi,

  Wat stoer! Een handwerkblog! Handwerken is helemaal hip. In tegenstelling tot Sjoerd zul je me hier heel vaak gaan tegenkomen.
  Heel heel veel plezier hoor :-))

  p.s. Als je nog ideetjes nodig hebt hoor ik het wel hè ;-))
  Ook hier patronen en handwerkjes in overvloed.

 2. Hallo Catherine,
  wat ontzettend leuk dat jij een handwerkblog bent begonnen, gefeliciteerd hoor! Ik hoop dat je er net zo veel plezier aan beleefd als al die andere bloggers, en natuurlijk ikzelf!! Veel succes ermee! groetjes van Lupineke

 3. Hoi Catherine,
  Heel veel succes met je nieuwe handwerklogje. Ik zal er weinig kijken of lezen, want ik heb niets met dit (vergeef me) onderwerp, was bij handarbeid nooit zo oplettend en creatief. Zat toch meer in het verbale en het schrijfwerk. Neemt niet weg dat ik af en toe wel zal komen buurten….

 4. Hallo Catherine,

  Wat ontzettend leuk dat jij een handwerkblog bent begonnen! En wat een duidelijke uitleg.
  **Zou je me misschien kunnen helpen mer het patroon van het bloemetje wat op een viooltje lijkt . Hierboven op de pagina.
  **En ik ben op zoek naar een patroon van kersjes, niet plat maar 3d. Zo eentje die je om je oor doet, dus met dubbel steeltje en twee blaadjes. Ik haak, naai en freubel voor een goed doel, die verkopen het en de gehele opbrengst gaat daar naar toe.
  Ik zoek nog haaksters die me willen helpen. Of met patronen of met haaksels.
  Hoop van je te horen.
  Met warme grt,
  xandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top