HomeKinderen leren breienZeehond breien

Reacties

Zeehond breien — 7 reacties

 1. Ohhhh, wat een lieffie! Heel erg leuk, Catherine.
  Ik moet nu nodig eens aan de slag met je leuke voorbeelden 😉
  Dit zeehondje ga ik zeker ook een keer maken. Het is een schatje!

 2. Dit is even leuk!!! Ditzelfde zeehondje staat ook op mijn site. Gebreid in blauw door mijn oudste zoon!!!
  En ook het merklapje van mijn moeder zie ik hier voorbij komen!
  leuk.
  Leuk, dat je ook even bij mij hebt gekeken!
  Groetjes van Hannie

 3. Wat leuk dat het zeehondje weer te voorschijn komt. Heeft heeeeel lang geleden in de Ariadne gestaan. Denk zeker 20jaar geleden.

  Nanda.

  • Ik heb het patroontje niet uit de Ariadne, wist niet dat het ooit in de Ariadne heeft gestaan. Het gebeurt wel vaker dat dezelfde patronen in verschillende bladen en boeken gepubliceerd worden. De uitgevers inspireren elkaar wellicht. 😉 Het gebeurt wel vaker. Onlangs dacht ik een geheel nieuw idee te hebben toen ik in een boekje uit de zeventiger jaren hetzelfde idee zag. Ik kon het niet eerder in dit boekje gezien hebben, want het was een voor mij geheel onbekende uitgave. Groetjes, Catherine.

 4. hoi leuk maar de uitleg met het in elkaar maken klopt niet, je moet nl eerst 2 lange kanten aan elkaar naaien, dan omdraaien dan vullen en dan de flapjes, pootjes dicht rijgen

  • De uitleg zoals ik het beschreven heb, klopt uitstekend. Zoals jij de zeehond in elkaar wilt zetten is een tweede manier die óók kan. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Groetjes, Catherine.

 5. Wat een leuk patroontje! Ik ben op zoek naar dit soort eenvoudige dingen. Volgende week ga ik voor de eerste keer breien met een mevrouw die verstandelijk beperkt is en alleen maar recht toe recht aan kan breien. Dus dit patroon is erg welkom, dank je wel, groet, Catja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *