HomeBorduurpatronenkerstKleine kerstborduurpatroontjes

Reacties

Kleine kerstborduurpatroontjes — 9 reacties

 1. ik ben op je site geweest wat zijn je spullentjes die je gemaakt heb heel mooi.ik kan me hart op halen.
  groetjes en een fijn weekend gewenst.
  caroline j

 2. Bij toeval kwam ik op je site terecht en wat je daar toont komt aan al mijn wensen op haak en brei gebied tegemoet. Geweldig wat een leuke ideeĆ«n! Ook de borduurpatroontjes vind ik geweldig. Ik moet nu echt wel 100 worden wil ik al mijn voorgenomen “projectjes” uitgevoerd hebben.Maar ik blijf je volgen! Hartelijk dank.

 3. wat een leuke patroontje ,ik ga gelijk een mooie kerst kaart maken ,
  voor mijn vriendinnen ,super bedankt hier voor. leuke site heb je .ik kom nog wel terug om te kijken hier .
  veel hobby plezier nog !!
  gr,Johanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *