Poppenhuisbeurs Arnhem 2010

Gisteren ben ik naar de poppenhuisbeurs in Arnhem geweest. Dat is altijd een hele belevenis en enorm genieten van al het moois dat er te koop en te pronk staat.

poppenhuisbeurs in de Rijnhal

Ik ben voornamelijk op zoek gegaan naar aparte handwerkspulletjes. Kijk maar eens welke leuke miniaturen ik op de kop heb getikt.

miniatuur stoffenwinkelP1050164P1050167

Links: een ieneminie stoffenwinkel. Midden en rechts: een standaard met van alles wat. Vroeger droegen marskramers dergelijke standaards op hun rug om hun koopwaar huis-aan-huis trachten te slijten. Deze spullen komen in de quiltwinkel die ik aan het inrichten ben.

quiltwinkel 1:12

Dit is de quiltwinkel zoals hij nu is, nog lang niet klaar dus. Er moeten nog heel veel lapjes en miniaturen in komen, de rekken donker gebeitst, de vloer gelegd,maar het begin is er.

wolstandaardshandwerkwinkel 1:12

Links: wolstandaards voor de handwerkwinkel. Rechts: de handwerkwinkel in wording. Ook hier moet nog heel veel aan worden toegevoegd, geverfd en gestoffeerd.

Al zijn beide winkels nog lang niet af, toch kan ik er al zo geweldig van genieten.

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties op “Poppenhuisbeurs Arnhem 2010”

 1. Hartstikkeleuk

  Hi Catherine,

  Help je me eraan herinneren dat ik quiltstofjes voor je winkel meebreng? Doen hoor! Groetjes.

 2. Wat ontzettend leuk zeg. Ga zeker kijken wat je er allemaal mee gaat doen. Heb zelf ooit de gedachten gehad om zo’n winkeltje te maken. De spulletjes nodigen daar erg voor uit. Maar ik geloof niet dat he me lukken zal. Maar het kijken er na vind ik al erg leuk.

  Groetjes,
  Mariejan

 3. Wat een leuke site heb jij, en wat maak je leuke dingen.
  Je quyilt-winkeltje is helemaal geweldig!!

  Kom zeker nog eens bij je kijken.

  Marjan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top