HomeBreipatronenbloemenLussenbloem in 2 toeren breien

Reacties

Lussenbloem in 2 toeren breien — 10 reacties

 1. Catherine, even een vraagje. Zou je niet eens een logje kunnen plaatsen waarvan ik denk…..hmm hier heb ik geen zin in om te maken? Zou dat mogen? Please? Waarom nou weer van die hele leuke blommetjes? Ik heb al zo weinig tijd…..(schaterlach)Nee hoor, grapje….. ik vind het enig hier. En ooit….. ooit zal ik je verrassen. Ooit hè? 😉

 2. Hoi Catherine,
  Als eerste, hartelijk dank voor het delen van je ontzettend leuke ideeën.
  Ik ben niet zo heel ervaren, maar ken alle basistechnieken. Ik vraag me af welke draad je gebruikt voor het “aantrekken van de bloemblaadjes”. Want ik heb daar nu ‘t gewone los afgeknipte draad voor gebruikt en dan draaien de bloemblaadjes een beetje rommelig. Misschien ligt dat gewoon aan mij, haha.

  Alvast dank voor de reactie!
  Groetjes Margje

  • Ik heb met de laatste draad, waarmee ik de tweede toer breide, de bloemblaadjes aangetrokken. De truc is om het stukje voor stukje aan te trekken en zo nodig te corrigeren. Het lukt je vast wel als je het zo doet.
   Groetjes, Catherine.

 3. hallo catherine,

  ik kreeg deze website door van mijn zusje die een echte frummellaarster is en ik kijk mijn ogen uit, die staan op steeltjes!! (misschien een leuk ontwerp voor jou ;-), net zoals die koekjes)
  wat ben jij goed zeg in al die dingen die je ontwerpt en maakt.
  ik ga zeker wat dingen uit proberen!!

  groetjes, wilma.

 4. Catherine.
  Als eerst wil ik zeggen dat ik al die
  breipatronen erg leuk vind,
  maar mijn zus kan alleen recht breien niet meerderen
  of minderen enz.
  alleen recht breien!!
  Zou je misschIen een par leuke knuffeltjes ofzo
  erop willen zetten??

  Gr. Els11

 5. Ik heb lang gezocht naar een gebreide bloem voor op een mutsje (ik kan niet haken en heb geen haakgerei, dus het moest echt iets gebreid zijn) en na vijf pogingen is het eindelijk gelukt (ik kan niet tellen) en het ziet er mooi uit! Het voegt zoveel toe aan het mutsje! Bedankt voor de uitleg!

 6. heeejj
  ik heb zo´n bloemetje gemaakt het eerste blad maken was moeilijk maar daarna was het supersimpel. Ik kan volgens mij niet een foto uploaden zodat je het kan zien.
  Heel erg bedankt voor de tips enzo!
  Doe je ook poppetjes?

 7. Super mooi patroon van de viooltjes ik ben sinds kort aan het haken dus nog niet zo ervaren
  maar dit patroon ging super goed

  thanks Desiree

 8. Hoi

  wat een mooie website ik kijk mijn ogen uit.
  alles is mooi hier. De danser, het erierhoedje (met kleuren die om elkaar heen draaien)
  Beste haak/brei site die ik ooit heb gevonden.
  Maar zou je ook iets voor een verjaardag willen maken of bedenken ofzo?

  Gr. Eloïse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *