HomeHaaktechniekenSpiraal haakwerk

Reacties

Spiraal haakwerk — 22 reacties

 1. Aha, dus dát had je vorige keer in de tas zitten! :-))) Weeeer een leuk werkstuk Catherine. En wat een duidelijke foto’s + beschrijving. Zucht….. zal ik? :-))))

  • Ik word hier verlegen van. Dank je wel voor je lieve compliment. Het was voor mij ook een verrassing dat de schrijvers van “deze is ook leuk” graag het logje over spiraalhaken op hun weblog wilden plaatsen.

 2. Wat leuk!
  Ik was al heel lang op zoek naar een leuk patroontje om pannenlappen van te maken.
  En ik was al helemaal verliefd op deze techniek, maar het stond overal zo moeilijk uitgelegd.
  Ik weet zeker dat ik deze ga maken.

  Bedankt!

  P.S. je site is te gek!

  • :-)) . Succes met je pannenlappen. Mocht er toch nog iets niet duidelijk zijn, mail me dan gerust. Groetjes, Catherine.

 3. Wat een super leuk haakwerk zo, die spiraal!!

  Heb je nog goede tips om er uiteindelijk een granny van te maken, of in ieder geval een vierkant?
  Denk er over om de spiraal in een plaid te verwerken!

  Verder sowieso veel inspirerende dingen op je site, super!!

  Gr. Olga

 4. Goh! dit is echt de eerste keer dat ik spiraal haak. het leek me zo lastig! maar met jou uitleg en foto’s.. gaat goed! ben wel benieuwd hoe je er uiteindelijk een vierkant van maakt.
  echt supersite!

 5. Hoi, ik wilde je alleen maar zeggen wat ik dit een mooie website vind, zo vol ideeen en zo mooi gepresenteerd, dat mijn vingers gaan jeuken! En met de naderende winter in zicht heb ik er helemaal zin in! Hartelijke groeten, Bruria

 6. de spiraal kan ik gebruiken om een poef van te haken toch? (zei ze met overmoed.. verder dan een mutsje met bloem ben ik nog niet gekomen. haak pas sinds eergisteren)
  maar daar moest ik om rond te komen in de eerste toer meerderen met 2 stokjes en daarna 1 stk volgende 2 dan 1
  toer 3: 2 1 1 en ga zo maar door..
  is dat bij de spiraal anders=

 7. erg leuk, ben gelijk gaan oefenen
  ben sinds kort bezig met haken en allerlei kleurtjes
  boekje gekocht met soorten vierkantjes, erg verslavend

 8. Wat is deze spiraal mooi! Ik ben zo blij met dit patroon.
  Heb het vorige week uitgeprint en ben nu met mijn derde tutpopje bezig.
  Ontzettend leuk als kraamkadootje om te geven.
  De eerste was met twee draden, de tweede met drie en deze is met drie en een zilverdraad er doorheen.
  Heel erg bedankt!
  Groeten Erica.

 9. Wat ontzettend leuk dit! Weer wat bijgeleerd!
  Ik heb alleen nog wat probleempjes om de spiraal met meerdere kleuren te maken, kunt u mij er misschien bij helpen met wat uitleg zodat ik het wel goed doe? Ik snap het principe wel maar met meer dan 2 kleuren doe ik toch iets niet helemaal goed 🙂
  Alvast bedankt!
  Groetjes Judith

 10. dag,
  op deze middag 13-3-2013.
  het sneeuwt.
  twee vriendinnen hebben het patroontje ontdekt van “het spiraaltje”.
  leuk om te doen, antony and the johnsons op de achtergrond

 11. Wat een geweldig leuke ideetjes en zogoed uitgelegd. Voor mij puur genieten. Maak nu cupcakes van restjes katoen o.a. een met spiraaltechniek chocola/frambozencreme erop. (natuurlijk niet plat maar toelopend) Ben terecht blijmetdraadjes!

 12. Wat een mooie uitleg en prachtig werkstuk, ben pas bezig met haken en ken er nog nie echt veel van, zou deze ook wel willen proberen , bedankt om te delen
  mvg Emma

 13. Wat ben ik blij met deze uitleg. Ik ben een prachtige schildpad aan het maken en begreep niet hoe zij de spiralen maakten. Dankzij deze uitleg nu wel.
  Dank je wel dus hiervoor en dank voor het delen

 14. 🙂 T is me gelukt!!! Ben bezig met diverse snoepige & koekige onderzetters en heb nu dan ook n lollie-achtige onderzetter dankzij deze tutorial 🙂 Heel erg bedankt voor t delen! Kwam -weer ns- niet wijs uit uit de aanwijzingen van n haakboek… Gelukkig hebben we op vandaag internet en is daar alles n stuk duidelijker terug te vinden 🙂 Heel fijn dus ook dat er mensen zijn die t woordje delen doen 😉 Toppie! ThanxXx, groetjes Viv.

 15. wat een heerlijke site! ik heb net leren haken en kan er maar niet genoeg van krijgen.. wat fantastisch dat je dit allemaal wilt delen met enthousiaste beginners die anders moeilijker aan de slag zouden komen. dank!

 16. Ik vind het spiraalkussen zo mooi. Ik wil het graag zelf haken. Maar …… ik wil graag meerdere kleuren gebruiken. Hoe gaat dat dan????
  Gr. Jannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *