HomeGranny squaresbasispatroonGranny square met 2 kleuren

Reacties

Granny square met 2 kleuren — 18 reacties

 1. E*I*N*D*E*L*I*J*K kan ik zeggen….. deze ken ik al. En….ik kan nu ook eindelijk zeggen dat ik er al een heleboel van heb gemaakt. Yessss!!! Het is ons gelukt, Catherine. Goed van ons hè? :-))))))

 2. Enorm bedankt voor dit patroon! Eindelijk iemand die het écht goed kan uitleggen. Ik heb eindelijk in 1 x een granny square kunnen maken. Het werken met de foto’s is fantastisch. Dank je wel!!

  • Graag gedaan hoor. Fijn dat het je gelukt is om de granny square te haken. Nog heel veel haakplezier gewenst Karin.

 3. Dag Catherine,
  Dank voor je heldere uitleg. Mijn squares worden heel bubbelig. Op de foto zien ze er veel platter uit. Wat doe ik fout? Dank je.

 4. Heel duidelijk met de foto’s erbij… dank je wel hiervoor. Maar hoe worden ze aan elkaar genaaid? Met hetzelfde garen? En kan ik dat hier op de site vinden?

  Groetjes, Angèle

 5. Super deze handleidingen. Ik heb alleen een probleem met (mooi) afhechten, zou je me dat kunnen leren? Als ik voor de 2e keer kleur A pak heb ik een heel lelijk overstekend draadje.
  Alvast bedankt

 6. Bedankt voor deze uitgebreide instructie ! Ik ben meer van het breien…dus haken lag me nooit ….maar nu ik noodgedwongen alleen maar wat handwerk kan doen las ik over deze vierkantjes en ben op zoek gegaan en kwam ik hier terecht . Gisteren druk er mee aan de gang gegaan en het lukte voor geen meter …steeds weer uithallen …k heb geen kaas gegeten van losse vaste en stokjes ,…Maar door goed naar de foto’s te kijken …ben ik er uit gekomen …en ben in middels aan mijn 4de vierkantje begonnen …Verslavend ! Bedankt voor de lessen !
  Morgen komt er een stukje over op mijn website 🙂
  Vr. gr. Sophia

 7. hoi,
  het ging me heel makkelijk af dankzij je duidelijke uitleg, alleen nu heb ik er 1 af en dan?
  maak ik allemaal losse vierkantjes en maak ik die dan aan elkaar vast? ik ben nog niet zo heel goed dus als er uitleg voor nodig is kan dit dan zoals bovenstaand is uitgelegd?

  het wordt een kado voor mijn pasgeboren neefje als speelkleed/ knuffelkleed met zijn zusje 🙂

 8. Hoi,

  Bedankt voor deze duidelijke uitleggen (op de gehele site)! ontzettend leuk!
  Maar nu heb ik een vraag bij deze granny square, moet ik bij het wisselen van kleur de kleur ook afhechten, of kan ik de kleur later weer oppakken?

  Groeten, Laurie

 9. Hoi,

  Ik heb dezelfde vraag als hierboven reeds een paar keer gesteld. Wat met die “overstekende” draadjes? Of na elke toer afhechten? Weet hier iemand een antwoord op? Dankjewel!

 10. Hoi hoi!
  Wow eindelijk kan ik iets haken 😮
  Ik kom alleen niet helemaal uit het deel waarin je het vierkantje sluit. Daar doe ik iets verkeerd, waardoor mijn vierkant een 3-kant+extra uit stekende hoek wordt.
  Is dit nog duidelijker uit te leggen? Sorry!
  Alvast bedankt! Sowieso voor deze duidelijk uitleg!

 11. Dag, ik ben pas weer begonnen met haken en dat is dit patroon erg leuk om te doen, dank je wel en groet van Wil

 12. Dag, ook ik krijg de tweede kleur er niet netjes bij. Ook wordt mijn ‘werkje’ niet zo netjes als op de foto. Kan mijn katoen te dun zijn? Of ligt het aan de mm van mijn haaknaald?

  Hopelijk kun je me een tip geven, want ik vind het haken nu ontzettend leuk en wil proberen om van de vierkantjes een tas te maken.

  groeten, Margreet

 13. Hii, dit haakpatroon is geweldig! Als ik wil weten hoe het ook alweer ging, ga ik gelijk naar deze pagina! Het is trouwens het enige patroon die mijn moeder niet kan maken en ik wel…

  Liefs Irene (12 jaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *