Kerstgroet

P1050909

Iedereen hele fijne Kerstdagen gewenst.

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties op “Kerstgroet”

  1. Nou, ik snap er niks meer van… ik had al zo ontzettend lang geen nieuw berichtje meer zien staan van jouw blog op mijn overzichtspagina. Ik kon me niet voorstellen, dat je na het ‘schaapjes wolvilten’, niks meer gedaan had. Dus ben ik daarnet maar eens gaan rondzoeken, en zie ik tot mijn verbazing, dat je een enorme lading nieuwe logjes op je blog hebt staan, die ik allemaal gemist heb! Ik heb opnieuw je adres op de lijst gezet, en hoop dat ik vanaf nu weer trouw jouw nieuwe logjes binnenkrijg! Dus nu eerst maar eens op mijn gemak alle logjes lezen, die ik gemist had! Fijne 2e kerstdag en lieve groet Lupineke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top