HomeGranny squaresvierkantBloempje-in-het-midden granny square

Reacties

Bloempje-in-het-midden granny square — 7 reacties

  • Deze kleurcombinatie kwam tot stand na een uurtje goochelen met een tafel vol bolletjes garen. ;-). Groetjes, Catherine.

  • Eerlijk gezegd heb ik geen patroon van het tasje. Ik heb gewoon een aantal granny squares aan elkaar gehaakt. Bij het bruidstasje heb ik net zolang gepast totdat het oorspronkelijke tasje bedekt was en voor het tasje met de bloempjes-in-het-midden granny square heb ik 4 granny squares aan de voorkant aan elkaar gehaakt en 4 granny squares aan de achterkant en de beide zijden met een aantal gehaakte toeren langs de zijkanten en de bodem aan elkaar gehaakt zoals een model van een shopper. Ter versiering een mini square met de eerste twee toeren van het bloempje-in-het-midden square gehakt en op een kruispunt van 4 granny squares gehaakt. Tot slot een draagband gehaakt en aan de tas bevestigd. Groetjes, Catherine.

 1. wat een mooi blog heb je ,ook mooi al die grannysquares.
  Ik kom graag weer eens een kijkje nemen .

  hartelijke groet geertje

 2. Wat een leuke motiefjes , ik heb net vijf grote dekens gehaakt met de orginele granny squares voor Max maakt mogelijk in Moldavie
  Nu zijn m,n restjes wol helemaal op en ga ik wat anders proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *