Valentijn swap deel 1

gehaakt hartje

Dit gehaakte hartje is onderdeel van een Valentijns-mini-handwerk-cadeautjes-ruil. Morgen is er weer een poppenhuismiddag met ons poppenhuisclubje en zullen we elkaar een zelfgemaakt minihandwerkje geven. Wat het uiteindelijke cadeautje is geworden laat ik morgenavond zien (met patroon), want degene voor wie het is, leest hier mee en anders is de verrassing er af. 😉

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties op “Valentijn swap deel 1”

  1. Oei, wat een kleintje. Maar wel een lieffie hoor! Ik heb ze toevallig ook zitten haken vanmiddag. Wel wat groter en met haaknaald nummer vier. Maar ja, ik hoef ze ook niet aan poppenhuismensen te geven. Fijne bijeenkomst morgen 🙂 en groetjes van hier.

  2. Wat leuk zo’n klein hartje! Dat moet wel een heel gepriegel zijn geweest.
    Ik ben heel benieuwd wat het gaat worden en daarom kom ik snel weer even bij je kijken.
    Veel plezier vanmiddag!

    Groetjes Petra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top