HomeHakenHandwerkjesruil

Reacties

Handwerkjesruil — 11 reacties

 1. Wat vreselijk leuk…. Welke breistartpagina was dat? Ik had ook graag aan zoiets meegedaan. Weet je of er nog meer van dit soort activiteiten komen?
  Complimenten voor je mooie werkstukjes! Enne… ik geniet al een tijd van je website.
  Groetjes, Elizabeth

  • http://brei.startpagina.nl/prikbord/.
   Op dit prikbord is deze handwerkjesruil als een spontane actie bedacht. Ik kan je alleen aanraden om dit prikbord in de gaten te houden of je kunt misschien zelf zoiets van de grond zien te krijgen.
   Wat gezellig dat je telkens langskomt, ik hoop dat je nog veel plezier aan de “blijedraadjes”zult beleven. Groetjes, Catherine.

 2. Wat om dit te doen!! De resultaten zijn ook zo mooi geworden!! Wat een schattige bloemetjes en hartjes zijn het geworden, het ziet er zo gezellig uit! Als je aan zo iets meedoet, heb je ook echt een stok achter de deur om lekker aan de slag te gaan. En je leert weer andere handwerksters kennen, ook zo leuk! Je bent zelf ook flink verwend! Fijn weekend, groetjes van Lupineke

  • Het was superleuk om mee te doen. Eigenlijk was 15 maart de deadline, maar toen de eerste klaar was, kregen we het allemaal op onze heupen en wilden we zo gauw mogelijk onze brei-en haakwerkjes doorgeven. Jij ook een fijn weekend. Groetjes, Catherine.

  • De bloemen en harten waren zo leuk geworden, dat het meer dan de moeite waard was om ze te showen. Ik vond het een hele leuke ervaring om mee te doen en zal zeker graag een volgende keer van de partij zijn.

 3. Ha Catherine, wat mooi ten toon gespreid, Hoop mijn oogst binnenkort te showen. Dit moeten we vaker doen en dan met nog meer mensen. Haken breien en borduren verzusterd. Zo krijg je vrienden overal vandaan inge

  • Ik heb niet overdreven hè toen ik schreef dat we allemaal ons best hadden gedaan? Jij ook een fijn weekend verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *