HomeHaakpatronenpasenGehaakte eierwarmer, mutsje.

Reacties

Gehaakte eierwarmer, mutsje. — 7 reacties

  • Zelf houd ik er ook van dat iets goed uitgelegd wordt, dus vind ik dat ik dat dan op mijn weblog zeker ook goed moet uitleggen. Fijn dat het zo duidelijk overkomt. Groetjes, Catherine.

 1. Ik heb een vraag. Ik ben bij het laatste onderdeel, reliefstokjes en stokjes om en om. Ik ben nu met paars bij de groene lus aangekomen. Moet ik nu met groen verder? En wat doe ik als ik straks het hele rondje om ben? Hoe kom ik tot het midden van het haakwerkje?

  Erg leuke patronen!

 2. Ik snap het patroon niet. eerst gewone stokjes haken en meerderen tot 6 cm en dan pas reliefstokje dan wordt hte toch veel groter dan is het bijna een echte muts. Moet ik niet gewooen meteen beginnen met reliefstokje. Groetjes

 3. Dank voor de uitstekende haakles! Ik heb al vier eierwarmertjes af en daarbij twee nieuwe haaktechnieken geleerd.

 4. Hallo,
  Ik ben een beginnende haakster en ben erg blij u gevonden te hebben.
  Heel hartelijk dank voor alle voorbeelden en lessen die ik hier gevonden heb.
  Ik zal het niet op internet plaatsen maar met uw goedvinden wel aan mijn dochter doorsturen want ik heb haar aangestoken met haken.

  Nogmaals onze dank

  Groetjes…Gerda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *