HomeGranny squaresvierkantMolenwieken granny square

Reacties

Molenwieken granny square — 8 reacties

  1. Leuke square, Catherine… Ik heb em nog niet eerder op deze manier gezien. Wel met een moesje i.p.v. de samengehaakte stokjes. ‘k Ga em even uitproberen!

    Groetjes, Elizabeth

  2. hoi hoi, vandaag stuitte ik voor het eerst op dit log, leuk hoor! Ik vind deze met de molen erg leuk, ik denk dat ik er een dekentje van ga maken. Maar … eigenlijk zou het het mooist zijn om de molenwieken in een andere kleur te doen. Wat denk je, wordt dat een zooitje, is het te ambitieus, of goed te doen? Hoe zou ik dat het best kunnen aanpakken, (ik ben niet helemaal een beginner, maar helemaal gevorderd zou ik ook nog niet willen zeggen!)
    Maria

  3. Leuk patroontje alleen klopt de derde toer in de beschrijving niet met wat ik op de foto zie. Ik vind het op de foto mooier ook, want dan komen de wieken beter uit.

    Ook aan het begin van elke toer mis ik de eerste drie lossen i.p.v. het eerste stokje. Ik heb het nu zo gedaan: 1 Halve vaste in de boog, dan 3 lossen en 2 samen gehaakte stokjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *