HomeHaakpatronenpasenGehaakte eierwarmer baboesjka

Reacties

Gehaakte eierwarmer baboesjka — 15 reacties

  • Het leuke van deze baboesjka’s vind ik zelf dat je er zo heerlijk je fantasie op los kunt laten wat betreft de uitvoering.

 1. hey Catherine , ik ben hier al se hahaha ik vind de baboeska’s ook zo prachtig pfff zou meer tijd moeten hebben om alles te kunnen haken wat ik mooi vind . Ik ga ze zeker maken hoor , ik laat je ze wel zien dan

  groetjes linda

 2. beste catherine
  ik probeer je eierwarmers te maken, maar kom al niet verder met het kapje vanaf toer 5. wat bedoel je met 2v, 2v in de volgende v?

 3. Hai Catherine! Gisteren en vandaag ben ik ook aan het frutselen geweest, en heb een omaatje + een opaatje gemaakt. Ze zijn echt leuk geworden! Bedankt voor je leuke ideeën, ik heb ook al eens wat viooltjes gemaakt, en heb heel veel zin om nog héél veel meer te maken!

 4. Hoi Catherine, ik ben de laatste dagen flink aan het oefenen met bloemetjes en hartjes. Ik ben een beginnend haakster en je hebt een geweldige site! Ik hang bij deze matroushka’s al meteen vast want ik weet niet hoeveel lossen ik moet opzetten om te beginnen of moet ik met een magic loop beginnen. Ik vind het steken “lezen” nog erg moeilijk hihi!
  Alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *