HomeGranny squaresvierkantWilgeroosje granny square

Reacties

Wilgeroosje granny square — 11 reacties

 1. Ha, gezellig.. weer een blogje van Catherine! Wat heb je weer een leuk vierkantje geplaatst; en als ik niet uitkijk maak ik je bruidstasje na… Nee hoor, grapje; ik maak de “langskomende” vierkantjes eenmaal met gebroken wit katoen en probeer ze dan allemaal wel dezelfde afmeting te laten krijgen. En wat het dan wordt… dat weet ik zelf nog niet zo goed op dit moment.
  Groetjes, Elizabeth

  • O, maar je mag gerust mijn bruidstasje namaken. Ik weet zeker dat hij er dan héél anders uit gaat zien, want jij maakt er beslist je eigen leuke variatie van. Wat de wit katoenen granny squares betreft, die komen zeker wel een keer van pas. Groetjes, Catherine.

 2. Hallo Chaterine,

  een schitterende weblog met talloze mooie haakpatroontjes.
  uw bruidstasje viel me meteen op, ik kan de meeste patroontjes van de granny squares vinden en juist degene waar ik naar op zoek ben niet. Het patroontje zit aan beide kanten van jou bruidstas naast de twee wilgenroosjes squares.
  heeft u daar het patroontje van en dan zou ik het mogen hebben……

  hartelijke groet
  Marjo

 3. Hallo dames,

  Zijn jullie ook gewoon om als de Granny af is hem nog met een randje vasten om te haken?? Naar mijn idee krijgt het vierkantje dan wat “strakkere” zijden. Of is het toch beter om dit niet te doen? Wat denken jullie….

  groetjes Petra.

 4. Pfoe het was even oefenen, maar nu is ie (na 3 keer..) eindelijk gelukt 🙂 Nu proeflapjes met wol, maar de bedoeling is dat het een wit katoenen sprei wordt.. (met deze granny’s dus). Erg leuk!

 5. Wat een leuke vierkantjes heb je hier allemaal!
  Ik ga er een paar van gebruiken voor een tafelkleed te maken denk ik.
  Ben nog volop aan het oefenen!
  Als het oke is voor jou zet ik ze daarna of tussendoor op mijn blog?(met een verwijzing naar jou tuurlijk) Ben net begonnen met bloggen, en terug met haken!

  Groetjes Natascha

 6. Hoi, ik ben heel enthousiast begonnen met het haken van deze vierkantjes. Ik zou graag de tas willen maken. De vierkanten maken en aan elkaar haken dat lukt me wel. Maar zou je mij misschien wat tips kunnen geven voor het maken van de bovenkant en de hengsels van de tas? Daar zou ik heel blij mee zijn.

  Vriendelijke groet,
  Annemie 🙂

 7. wat ben ik blij met deze site.. Eindelijk een site die voor een echte beginneling (zoals mij) goed te begrijpen is. Ik wil je dan ook langs deze weg even hartelijk bedanken voor al het moois wat je hier met ons wilt delen. Jij bent zeker een van de personen die mij aanzet tot hele leuke handwerkjes, waarvan ik nooit had gedacht dat ik dit ooit zou kunnen maken.

  gr. Renate

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *