HomeGranny squaresvierkantKruispunt granny square

Reacties

Kruispunt granny square — 4 reacties

  1. Hé, dit is weer een leuke square voor mijn cremekleurige effen verzameling, dacht ik… Ik wilde ’em even proberen, maar nu blijkt m’n katoen weer op te zijn. Dat moet dus maar even snel worden aangevuld. ‘k Sta versteld hoe snel wit, gebroken wit en creme gaan…

    Groetjes, Elizabeth

  2. ik ben een enorme beginneling…. probeer nu al dagen de tweede toer goed te krijgen, maar lukt niet, ziet er bij mij niet logisch uit. Is er ook ergens een uitgetekende versie met symbolen te vinden van deze square misschien? vind hem erg leuk, maar kom er niet uit…..

  3. Hallo, leuke granny! Is er ook een getekend telpatroon van (vind ik makkelijker). Ik zoek ook een telpatroon van een granny met ‘lijnen van gaatjes’ die beginnen in de hoeken en dus diagonaal lopen en vanuit midden vd toer. Je hebt dan 4 lijnen die elkaar kruisen in het midden.
    groetjes, Hedwig

  4. ik bedoel dit patroon: Simple Filet Crochet Starburst Square Pattern, komt van de site Creative jewish mam. Kan iemand me daar aan helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *