HomeGranny squaresvierkantPinksterbloem granny square

Reacties

Pinksterbloem granny square — 7 reacties

  1. Deze square is erg mooi, lekker luchtig… Ik had ’em nog niet eerder ergens gezien. Ik kan helaas niet op de site van Jessica, tenminste … alleen op de openingspagina.

    Fijne zondag, groetjes van Elizabeth

    • Dat is jammer. Ik heb net de link geprobeerd, maar kon gewoon op haar site doorklikken. Het gebeurt wel vaker dat de een wél op haar site kan komen en een ander niet. Vraag me niet hoe dat komt, geen flauw idee. Misschien lukt het later wel. Fijne zondag. Groetjes, Catherine.

  2. Mooie website zeg, en wat een duidelijke uitleg. Ik heb als kind veel haakwerkjes gemaakt en moet het toch maar weer eens oppakken. Inspirerend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *