Gehaakte felicitatiekaart

P1070901

Vandaag zijn mijn zus en zwager 25 jaar getrouwd. Voor deze feestelijke gelegenheid wilde ik een speciale kaart sturen, een zelfgemaakte. Dat is veel persoonlijker dan een gekochte. Nu ben ik niet zo handig in het werken met papier, stickervellen, ponsjes en wat dies meer zij. Dat ontaardt altijd in scheve randen en lijmvlekken en wat er allemaal maar fout kan gaan en het resultaat is dan bedroevend. Haken ligt me wel, dus dat leek me wel wat. Dit is mijn eerste probeersel, niet helemaal perfect, maar wel met veel liefde en plezier gemaakt en zeer gewaardeerd door het bruidspaar. Het idee om op deze manier kaarten te maken ga ik eens verder uitwerken. Als het lukt dan zal ik het resultaat hier op de blog zetten.

P1070903

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

7 reacties op “Gehaakte felicitatiekaart”

 1. Karin van Gasteren

  Hoi Catherine,
  Wat heb je dit leuk gemaakt zeg en wat een origineel kado. Zo’n kaart gooi je op den duur zeker niet weg. Schattig die roosjes als getal. Ben benieuwd wat je hiermee nog verder gaat uitwerken. Lieve groet van Karin

 2. Hoi allemaal,

  Ik ben op zoek naar het alfabet (compleet), maar kan het niet vinden! Heeft iemand een tip waar ik het kan vinden? Vooral de letters S en O. Ik heb het zelf geprobeerd maar de s is erg lastig.

  Bij voorbaat hartelijk dank.
  Groetjes, Will

 3. mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top