Gehaakte letters van Nienke

Vandaag kreeg ik van Nienke een aantal foto’s van vlaggenlijnen die ze haakte met de namen van haar kleinkinderen. Het patroon van de letters had ze op dit weblog gevonden en heel enthousiast bedacht ze dit project om voor elk kind een eigen vlaggenslinger te haken. Een hele klus want ze is de trotse oma van 7 kleinkinderen. Behalve de vlaggetjes met de letters bedacht ze nog een heleboel vlaggetjes met zelfbedachte motieven er op. Jammer genoeg kon ik die niet duidelijker krijgen, maar het is goed te zien dat ze erg leuk geworden zijn. Ik kreeg toestemming van Nienke om een aantal foto’s hier te plaatsen en dat doe ik graag.

P1100041-1

P1100039-2

P1100063-1

P1100066-1

Zeg nou zelf, het plezier van Nienke tijdens het maken van deze vlaggenlijnen voor haar kleinkinderen spettert hier toch duidelijk van af?

Nienke mailde nog enkele foto’s van haar haakwerk.

P1100028

P1100020
Wat zien deze kussens er gezellig uit. Al regent het bakken, zoals deze zomer het geval is, dan kan je humeur met zulke vrolijk gekleurde kussens in huis niet meer stuk.

Dank je wel Nienke dat je dit met ons wilde delen.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

10 reacties op “Gehaakte letters van Nienke”

 1. Dit is echt gaaf… Wat een leuke oma om voor elk kleinkind een vlaggetjesslinger te maken!
  Je idee staat ook op freubelweb hè, Catherine…, heb je het gezien?

  Groetjes, Elizabeth

 2. Ik schreef…. wat leuk. Kreeg ik een berichtje dat mijn reactie te kort was.
  Helemaal te gek…..hier thuis zeggen ze altijd.. wat heb je veel woorden nodig om iets te vertellen. Kan het niet wat minder? Ja hoor, denk ik dan. En nou zie je… probeer ik het een keertje kort. Is het weer niet goed. Haha.

  1. Hoe kan dat nou? Jij bent altijd kort van stof, alleen maar een beetje breed uitgemeten….hahahahaha……….blijf jij maar lekker zo uitgebreid vertellen als je altijd doet, is altijd weer een feestje om naar te luisteren.
   Groetjes, Catherine.

 3. Hoi Nienke,

  Wat een geweldig leuk, die slingers! En inderdaad heerlijk vrolijk die kussens met al die kleurtjes. Lang leve het haakwerk!

  Groetjes,
  Saskia

 4. Wat een fantastische site Catherina, heb je site gisteren ontdekt en ben al uren aan het kijken en raak niet uitgekeken,
  Kon geen gastenboek vinden dus dan maar op deze manier.
  Bedankt voor het delen van je ideeeen ik vind het zoooooooo jammer dat mijn weekend volgeboekt zit, wil zo graag van alles maken.Fijn weekend Marian

  1. Troost je, er komen vast nog héél veel weekenden waarin je heerlijk aan de slag kunt. Fijn weekend. Groetjes, Catherine.

 5. wat geweldig dit! k zou ook zo in die bank neerploffen met al die gezellige kussens!! en mooie vlaggen! ik zie het nu pas anders had ik ook kunnen maken voor mijn kleine jongen die afgelopen zondag jarig is. Tip voor volgende jaar in ieder geval!!
  leuke site heb je,

 6. Hoi,
  toevallig op deze site terecht gekomen bij het zoeken naar simpele haakpatroontjes… Proficiat! Ik zocht verschillende vierkantjes, en nu weet ik niet met wat eerst beginnen! Doe zo voort, de uitleg en foto’s stap voor stap zijn super.
  Groetjes,
  Judith

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top