HomeGranny squaresdriehoekHalve granny square

Reacties

Halve granny square — 24 reacties

 1. Superhandig, Catherine! Heerlijk dat je altijd zo goed aanvoelt wat mensen zoeken en de ontbrekende items op hobby-internet-gebied vindt voor ons. Dankjewel!

  Groetjes, Elizabeth

 2. Super dit zocht ik net! Mijn dochter is over een paar maanden jarig en tesamen met de patroontje voor het alfabet wordt het een prachtslinger. Dank je wel dat je dit met ons wilt delen.

 3. Als je de halve square met 1 en dezelfde kleur wil maken hoe moet je het dan doen? Catherine btw Bedankt voor al deze voorbeelden. Harstikke leuk en duidelijk voor een leek zoals ik.

  • graag de uitleg voor een hele schouderdoek affai een tipschaal in het nederlands a u b
   hartelijk bedankt op voorhand groetjes nicole

 4. Je zegt wel dat je niet moet keren, maar dat komt omdat je steeds met een nieuwe kleur bij de eerste steek begint. Als je 1 kleur gebruikt kun je gewoon wel keren en dan heen en terug haken lijkt me. Toch?

 5. Ik ben ook heel blij met draadje! Ik zocht naar een halve granny square, omdat ik een omslagdoek met een hoofdgedeelte wil maken voor de aanstaande baby van mijn broer en schoonzusje. Ik wil hem van een kleur maken. Zoals Carla al schreef neem ik aan dat ik inderdaad kan keren als ik één kleur gebruik…ik ga het in ieder geval proberen. Heel hartelijk dank voor het patroon en je hebt een fantastische site!

 6. Heel erg bedankt voor dit patroon met de duidelijke uitleg. Nu kan ik eindelijk verder met het vest van granny squares, dat ik aan het maken ben. Fijn. 🙂

 7. I have been looking for this type of granny square head scarf. Is there anywhere I can find it in English? If I knew which language this is then I could look each word up on my translator. I checked German, but it would not translate. Is there anyone there that can please help me? Thank you. Rae

 8. Ik wil zo’n driehoekje gaan maken in 1 kleur ( grote omslagdoek maken), dus dan begin ik niet steeds met een nieuwe kleur, maar keer het werk. Is daar een patroon van?

 9. Dank je wel voor de goeie tip. Ik maak hem van garen waar meedere kleuren in elkaar overlopen dus met omkeren en hij wordt groter om aan een afgeknipt jeans jasje te maken dat aan de boord versleten was.

 10. Ik ga een granny omslagdoek haken van 170 cm maar ik heb moeite met uitrekenen hoeveel wol ik nodig heb. Kun je me een idee geven asjeblieft? Het wordt wol voor haaknaald nummer 4.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *