Mini-kussentjes-handwerk-ruil

Mijn vriendin had het bedacht: piepkleine kussentjes maken voor je poppenhuis, maar dan niet voor jezelf, maar voor een ander. Wie mee wilde doen mocht zich opgeven en natuurlijk wist ze mij ook te strikken. Ik heb al eens eerder meegedaan met een handwerkjesruil waarbij we bloemen en harten voor elkaar maakten en dat was erg leuk om te doen.

gehaakte kussentjesgehaakte kussentjes
Dit zijn de kussentjes die ik gemaakt heb.

P1080440-1P1080383
Dit zijn de kussentjes die ik gekregen heb. Het kussentje met de geborduurde haasjes is 2,5 cm x 2,5 cm. Op het effen blauwe gehaakte kussentje is een frivolité motief genaaid.

P1080393P1080400
Het paarse kussentje heeft een opstaand gedeelte, bedoeld om een boek tegenaan te laten steunen als je in bed ligt te lezen.

Hier komen al die leuke kussentjes nog een keer.

gehaakte kussentjes
P1080388

Dames, dank jullie hartelijk.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

8 reacties op “Mini-kussentjes-handwerk-ruil”

  1. Het is inderdaad echt spannend wie wat maakt en het is zo leuk om al die verschillende creaties te kunnen bewonderen.

 1. Oh, wat zijn ze ieniemienie…, dat zie je niet meteen op de foto, maar als ik de afmetingen lees..
  Leuk zo’n swap, maar ik heb het nog nooit gedaan.
  Groetjes, Elizabeth

 2. hallo Catherine wat een leuke kussentjes heb je gehad. Heb vanmiddag de jouwe binnen gekregen. Wat mooi gedaan wat er erg blij mee. Het is zeker leuk om mee te doen aan een swab omdat je niet weet wat je krijgt maar het resultaat is erg leuk.
  als er iemand is die ook wil swabben dan mag je mailen naar mij. Misschien een idee voor kerst en sinterklaas swab.

  gr anneke

 3. Hallo

  Ik handwerk heel graag en met name miniaturen haken/breien voor poppenhuizen.
  Ik heb interesse in de patroontjes van bovenstaande kussentjes en met name het meest rechtse kussentje op de bruine bank, met die roze rand. Ik vind die toch zo schattig en zou hiervan graag het patroontje ontvangen. De andere kussentjes zijn trouwens ook heel mooi, maar deze springt er echt uit.

  Alvast bedankt en een fijne dag

  Groetjes

  Betsy Janssen
  http://www.poppenweredlandgraaf.nl

 4. Wat jammer dat ik dit hier nu pas zie. Ik had zo graag mee gedaan aan deze swap. Kan je me misschien laten weten hoe ik te weten kom wanneer er nog eens een swap is? Ik ben gek op swappen. Ik vind het altijd zo spannend om dingetjes te maken voor anderen en dingetjes te ontvangen van anderen. Het is altijd zo leuk om te zien wat iemand anders maakt van het zelfde onderwerp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top