HomeGranny squareszeshoekSterbloem granny square

Reacties

Sterbloem granny square — 7 reacties

 1. Hello,

  I really like this hexagon (Sterbloem Granny Square). Unfortunately I do not speak dutch. Do you know is there, or do you have this pattern in English or German? That would be really great. Please let me know at my e-mail address: borgnyo@yahoo.com.

  Thank you!

 2. I’m like Borgny. I love this hexagon, but I don’t speak or read Dutch. Is there any way to get the instructions in English?

  Thank you

 3. Beste Catherine,

  Mooie site heeft u. Dit patroon vond ik erg leuk om te haken, 6 stuks heb ik aan elkaar gehaakt en ik heb het op mijn website geplaatst.

  met vriendelijke groeten
  Marian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *