HomeHaakpatronenpannenlappenBloempannenlappen

Reacties

Bloempannenlappen — 12 reacties

 1. Hallo Catherine

  Wat leuk weer die pannenlap. Echt een leuk klein kadootje om weg te geven
  Ben er nog niet aan begonnen. Heb nog wat andere projectjes waar ik mee bezig ben.
  Staat op mijn lijstje
  Groetjes Nienke

  • Weet je, ze hangen bij mij in de keuken, maar ik vind ze zó leuk, dat ik het eigenlijk zonde vind om ze te gebruiken, dus kokkerel ik vrolijk verder met versleten pannenlappen, hahahahaha…..

   Groetjes, Catherine.

 2. Hallo Catherine,
  Nou haak ik al zo lang, maar hier kom ik niet uit. Ik heb expres de foto uitvergroot en ik zie duidelijk langs de omtrek alléén vasten.
  Het gaat om het volgende;haak 2 vasten om de reliësteek naar het midden.Dan terug haken naar de omtrek en haak halve vasten aan de achterste lus van de steken. En die zie ik niet bij u.
  Dan als je de halve vasten gedaan hebt, ga je weer naar het midden en dan weer omhoog en nu komt het, dan sla je eigenlijk 10 stokjes over waar halve vasten gehaakt moeten worden. Ik begrijp er geen jota van. Ik heb al van alles geprobeerd het lukt me gewoon niet.
  Als u er de tijd voor hebt,wilt u het me dan uitleggen?
  Alvast heel hartelijk bedankt
  Met vriendelijke groeten
  Elly Geenjaar

  • hallo,
   ik haak een beetje en begreep het ook niet helemaal maar ik heb gewoon geprutst haha voor de omtrek heb ik uiteindelijk maar een lange draad genomen en achter het werk erdoorheen gehaald en op het punt waar de vaste weer moesten komen heb ik er weer 10 gemaakt en toen de draad weer verder achter het werk…..het is absoluut niet zoals het hoort dat weet ik wel, maar hij is hartstikke leuk geworden en ben er geweldig trots op want zoals ik al zei kan ik een beetje haken maar met de uitleg van Catherine lukt alles wonderbaarlijk
   Dank je wel voor je leuke site
   Groetjes Marion

 3. ik wil graag mijn compliment geven op de bloempannenlappen na bestudering van het patroontje was het zeer makkelijk om na te maken heb er erg veel sucses mee hoop op andere ideetjes groeten anke

 4. Hallo Catherine,
  Heel mooi patroon, ik heb het gebruikt om een moederdagcadeautje te maken. De foto staat op mijn blog met een link naar deze pagina:)
  Hartelijke groet van Rinske

 5. Hello Catherine, I love the tablecloth pattern behind thefree potholder pattern you posted on the lindervrouw’s website. Could you tell me where I may find it. I live in the US and have collected many patterns over the years but I have never seen one like yours. I hope you can read this. I think you are a very creative person and love your patterns.
  Thank you,
  Nancy
  Waltham, MA
  USA

 6. het is wel makkelijk en ik ben 13 jaar en heb hem in 2 dagen af. leuke website ik probeer alles te maken

  groetjes soraya

 7. Dag Catherine,

  Op zoek naar een pannenlap kwam ik dit patroon tegen, ik ben een beginnende haakster, ik loop vast vanaf de 4e toer,*Tussen de eerste 2 st. van de vorige toer (1 st, 1 l, 1 st) haken, tussen de volgende 2 st. 1 st. haken* Tussen ** herhalen tot het eind van de toer.
  Ik begrijp niet goed hoe ik dit moet lezen, is het mogelijk om dit in Jip en Janneke taal te vertalen?

  Bij voorbaat dank,

  Trudie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *