HomeHaakpatronenBarbieOmslagdoek voor Barbie

Reacties

Omslagdoek voor Barbie — 10 reacties

 1. Inderdaad een mooie site voor barbie-kleertjes. Ik heb er voor de poppen van m’n meiden al heel wat leuke patroontjes uit gebreid. En haken.. da’s inderdaad moeilijker te vinden. ‘t Meeste van onze kleertjes is dan ook gebreid en de poncho’s, baretjes en tasjes gehaakt. Mooie poncho heb je gehaak, super!

 2. Heel erg bedankt voor de link met de barbiepatroontjes! Ben ik heel blij mee ūüôā
  Ik ben vandaag pas op je site terechtgekomen, maar weet nu al dat ik hier heel vaak terug ga komen!
  Groetjes,
  Thara

 3. Geweldig leuke site. Ben hier voor het eerst,maar ik ga vaker kijken. Kan via link naar breipatronen voor barbie geen enkel patroon krijgen. Dus al helemaal niet in het nederlands. Wie kan mij daarbij helpen

 4. Hallo,
  Ik vind dit een heel leuk patroon. Is het ook te maken voor een volwassene? Is er eventueel een schema van?
  Bvd,
  Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *