Cadeautje en nieuwtje

Kijk nou toch eens wat een lief cadeautje de postbode bracht. Deze mooi gehaakte letter en engelschilderijtje in Engelse stijl stuurde Karin op. Zij verraste me volkomen met deze alleraardigste geste. Ik ben dol op cottages en alles wat met de ( Engelse) landelijke interieurstijl te maken heeft. Dank je wel Karin, ik ben hier erg blij mee.

P1080807
Karin haakte de letter van een patroontje dat HIER staat en maakte er een geheel eigen sierlijke uitvoering van.

Dan heb ik nog een leuk nieuwtje. Mijn lief heeft er voor gezorgd dat alles wat op deze weblog staat, leesbaar te printen is. Rechts onderaan elk berichtje staat een knop “Print/PDF” en als je daarop klikt kom je in een pdf menu. Bovenaan kun je de lettergrootte aanklikken en ik raad je aan om die op 9 te zetten, dat is groot genoeg om de tekst na het printen goed te kunnen lezen. Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties op “Cadeautje en nieuwtje”

  1. Nienke van Kooy

    Leuk voor je Catherine. Ik vind dat je het wel verdiend. Je hebt al zoveel mooie patronen voor ons gemaakt. Ik maak er dankbaar gebruik van. Bedank je lief ook van me voor het PDF menu
    groetjes Nienke

  2. LS.tegenwoordig kan men van kant inplaats van kralen kopen dus een kanten ketting.Op dat kant zitten dan pareltjes verwerktHeeft U een partroon in haakpatroon?vr.groeten mevr.de boo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top