Lang vest voor Barbie

Voor de grap drapeerde ik de draaimolen granny square uit het vorige logje om de schouders van een Barbie, frutselde er wat aan en …….tadaaah………..Barbie had er een lang vest bij. Kijk maar mee.

P1080815

P1080809P1080819-1P1080822
Naai met naaigaren in een bijpassende kleur A+B en C+D aan elkaar.

P1080837P1080853P1080842

P1080867P1080861

In principe is elke granny square geschikt, mits de openingen niet te groot zijn. Deze granny heeft eigenlijk iets te grote gaten, maar ik wilde even dit idee doorgeven.

En dan nog iets geheel anders.

De volgende keer ga ik met een give-away het heuglijke feit vieren dat ik dan 100 berichtjes op de Blijedraadjes heb geschreven. Ik verklap verder niets, maar ik denk dat ik wel iets leuks bedacht heb……denk ik zo maar…….geloof ik eigenlijk wel……Knipogende emoticon.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties op “Lang vest voor Barbie”

  1. Hahaha, wat een leuk idee! Je moet er maar opkomen, ik vind dit echt grappig…
    Enne… ik ga vol spanning wachten op die give-away, je maakt me wel nieuwsgierig hoor!

    Groetjes, Elizabeth

  2. Wat een leuk idee! Zo zie je maar, de leukste dingen worden per ongeluk ontworpen! Barbie ook weer blij, jammer dat ik geen Barbie-meisjes meer ken momenteel, daar ben ik helemaal uit… Groetjes Lupineke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top