Give-away

Hier is hij dan………het 100e logje!

Mijn lief heeft “Blij met draadjes” in een nieuw jasje gestoken en er zijn een heleboel linkjes bij gekomen. We vieren niet alleen het feit dat dit berichtje het honderdste is, maar ook dat zoveel bezoekers een kijkje komen nemen. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor héél véél lieve, leuke en complimenteuze reacties. Zó leuk, zó inspirerend!

Dit is de reden dat ik een give-away organiseer. Mag ik jullie van harte uitnodigen om mee te doen met dit vrolijke uitdeelfeestje? Ik heb een aantal pakketjes bedacht waaruit jullie kunnen kiezen.

Pakket A:

P1080874-1
* Het haakhandboek “Happy Hooker”( Nederlandse uitgave), haakboek voor beginners en gevorderden, 8 bollen katoen, 1 haaknaald 3 mm, 1 haaknaald 3,5 mm, 1 Tunische haaknaald 3 mm, 1 Tunische haaknaald 3,5 mm.

Pakket B:

P1080873-1
* 2 haaktijdschriften, 4 bollen Fluffy garen ( leuk voor een sjaal), gehaakte hartjes, gehaakte sterren, knoopjes, ornamentjes, gehaakte bloem, 1 linnen tasje.

Pakket C:

P1080889-1
* 1 Zapf babypopje (10 cm), 1 Simba popje, 4 bollen Fluffy garen ( leuk voor een sjaal), 1 boekje met breipatronen voor het babypopje, 1 mapje met breipatronen voor het Simbapopje, 4 zakjes kraaltjes.

Pakket D:

P1080880-1
* 3 “Rubberen Robbie” poppenhuispopjes, breipatronen voor deze popjes, 6 bolletjes DMC 80 garen, 5 Heidi Ott breinaaldjes 0,8 mm, 1 paar breinaalden 1 mm, 1 haaknaald 0,40 mm, 1 haaknaald 0,60 mm, 2 boekjes met breipatronen voor miniatuur dieren en knuffels.

Pakket E:

P1080908
* 3 Engelstalige borduurtijdschriften, 1 grote lap 14-draads kaaslinnen, 1 borduurpakketje met tuinmotief, 1 borduurpakketje met kerstmotief + lijstje. 1 doosje kraaltjes.

Doe gezellig mee met deze give-away.

Iedereen mag meedoen. De enige voorwaarde is dat je antwoord geeft op de volgende 2 vragen:

vraag 1: Welk pakketje heeft je voorkeur?

vraag 2: Wat zijn je lievelingskleuren?

Geef je antwoorden door in een reactie op dit logje of stuur me even een mailtje. Je kunt aan deze give-away meedoen t/m 8 november 2011. Op 9 november maak ik de winnaars bekend, wind en weder dienende.

Tot slot nog even dit:

Weten jullie dat……………………..

……….de foto’s op dit weblog vrijwel allemaal aanklikbaar zijn en dan groter en duidelijker worden?

……….rechts onderaan elk logje een print/PDF knop zit, waardoor je dat logje direct goed leesbaar kunt printen?

……… ik met ontzettend veel plezier de logjes schrijf?

……… ik het heel leuk vind als jullie een reactie schrijven?

……….allerlei brei-en borduurtechnieken en –patronen relatief weinig aan bod zijn gekomen en dat ik daar meer aandacht aan wil geven?

Ik eindig dit verhaal met een welgemeend tot ziens en veel kijkplezier gewenst. Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

99 reacties op “Give-away”

 1. Ik lees met heel veel plezier je verhaaltjes en gebruik je ideetjes voor mijn naschoolse kinderen, die hier lekker aan het haken zijn. oa de vlinder en het roosje en het jasje voor de barbie vonden ze ook geweldig. ga zo door, op naar de 200.!
  mijn lievelings kleuren zijn rood en geel en ik ga voor het eerste pakket.

 2. Nienke van Kooy

  Hallo Catherine en John
  Wat ziet het er fantastisch uit. Mijn complimenten. Je weet ook dat ik dol ben op jouw patronen en er veel gebruik van maak
  Ik weet niet of ik ook mee kan doen. Ken eigenlijk de procedure niet. Is het voor iedereen ?
  Ik vind pakket A echt geweldig
  Jullie hebben er weer veel werk van gemaakt.
  Jullie mogen er best trots op zijn
  Groejtes Nienke

 3. Gefeliciteerd!!! met de prachtige vernieuwde look van je blog en natuurlijk met het honderdste logje!! Je inspireert telkens weer met de leuke patroontjes en ideeën! Ga zo door!!
  Mijn favoriet is pakket A en mijn lievelingskleuren zijn pasteltinten blauw/zeegroen. Lieve groet Lupineke

 4. Happy 100, proficiat met je honderste logje. Een mijlpaal. Je blog ziet er nu weer gelikt uit. En ik ben helemaal jaloers op het printknopje, zou ik ook wel willen. Maar ja, je kunt niet alles hebben.
  Nou mijn favo-kleuren, paars en verder alle natuurtinten van geel via oranje naar rood en bruin.
  Oh ja, als ik mag kiezen dan het laatste pakketje, nummer E. Die borduurbladen zijn werkelijk geweldig.

 5. Nee maar, kom ik hier op tijd kijken….
  Wat een metamorfose op je blog, Catherine! Wow, dit ziet er nog mooier uit dan je vorige blog!
  En wat een uitgebreide give away, 5 pakketten om uit te kiezen… Het moet niet gekker worden..
  Dat wordt nog moeilijk kiezen, ik zit te dubben tussen A en E…
  Oké, als … als … als ik zou winnen, dan zou ik graag in aanmerking komen voor pakket E.
  Ik houd van alle tinten blauw en paars, dat vind ik helemaal geweldige kleuren.
  En nu wachten we in spanning op de winnaar!

  Groetjes, Elizabeth

 6. Beste Catherine,
  wat een leuke website heb je toch.
  Met recht heb je zoveel bezoekers, en ik mag me ook onder die bewonderaars scharen!

  Ik vind het leuk om mee te doen aan je give away. Mijn favoriete pakketjes is pakket A, en mijn lievelingskleuren zijn roze, paars, blauw en wit. Maar bij vlagen eerlijk gezegd ook wel eens iets hééél anders.

  Groetjes, Edith

 7. trudy van beest

  hallo,allereerst van harte gefeliciteerd
  ik vind jullie site geweldig
  ik heb hem pas ontdekt en ben nu aan het leren breien met patroontjes van deze site
  ook ben ik besmet met het poppenhuis virus en lijkt het me heel leuk om ook hier dingetjes voor te breien
  mijn lievelingskleuren zijn de herfstkleuren , mij lijkt pakket d echt super leuk
  succes met de site en vriendelijke groeten
  trudy

 8. Wat is je blog lekker fris opgelapt! Ziet er goed uit! En ik doe graag mee met je Give Away en ga voor pakket A, ik haak veel met katoen en katoen is altijd welkome aanvulling! Mijn kleuren zijn de basiskleuren, vooral kleuren waar je vrolijk van wordt! Heel handig je links! Bedankt voor al je patronen! Zo duidelijk zichtbaar nu! groetjes Joke

 9. Hallo Catherine!

  Ik ontdek net dat je mijn blogadres hier hebt staan, wat een eer!
  Jouw blog heb ik ontdekt via een aantal medescrappers die, net als ik,
  graag handwerk in de layouts introduceren.
  Heel gaaf, al je ideeën en patronen hier!
  En dan geef je nu ook nog een pakketje weg.
  Tja, ik ben bij jou dus nog redelijk nieuw en weet niet of ik ook een kans maak…hoe dan ook,
  pakket A vind ik gaaf en voor het haken gebruik ik graag felle kleurtjes als oranje, rood, turquoise, lime, roze, blauw en groen.
  Tot het volgende bezoekje!
  grt, Corina

 10. je blog ziet er weer gelikt uit, die linken zijn handig, je hebt al zoveel leuke dingen erop staan, en jeetje wat een prachtige give-away. Natuurlijk doe ik daar graag aan mee. zo moeilijk ook om te kiezen wat het leukste is. maar ik vind pakket c erg uniek. ik heb hier thuis ook een klein popje van zapf waar ik geen patroontjes van heb en kan vinden en zie hier. Het lijkt me super om zo’n klein popje helemaal aan te kleden, Dat fluffy garen is leuk om een sjaal voor mijn dochter te breien. Zelf hou ik meer van Paars, momenteel is dat echt mijn lievelingskleur.
  Dit wordt duimen 😉

  lieve groetjes Petra

 11. Hoi Catherine,

  gisterenavond ontdekte ik je blog voor het eerst. Voordat ik het wist was ik een uur verder… Wat staat er veel op! En zulke leuke dingen.
  Allereerst: gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  Ten tweede wil ik natuurlijk graag meedoen met je give-away. Ik zou graag in aanmerking komen voor pakket A en mijn lievelingskleur is roze.

  groetjes, Yvonne

 12. Hoi!

  Gefeliciteerd met je 100e blogje en de vernieuwing van je website! 🙂
  Ik ben erg enthousiast over pakket A. Ik begin het haken net een beetje lekker door te krijgen, en zo’n boek zou me enorm helpen! Eigenlijk houd ik van alle felle, vrolijke kleuren. Paars, roze en groen zijn favoriet.
  Veel succes met je blog en ik ga duimen voor het pakket! 😉

  Groetjes,

  Kim

 13. Hoi Catherine

  Gefeliciteerd met je 100e blogje.
  Kijk regelmatig op je site omdat je hele leuke dingen maakt en voor mij bruikbaar in de poppenhuis wereld.
  Ik vind pakket D wel erg leuk en ik hou van pastelkleurtjes.
  Veel succes met je blog
  Groetjes
  Lida

 14. Ook ik ontdekte net je blog en ik ga er straks nog wat in rondneuzen, want die lijkt me reuze-interessant. Ik voeg hem alvast toe aan mijn computerfavorieten zodat ik later niet hopeloos moet zoeken om je blog terug te vinden. Wat een leuke give-away! Ik zou heel graag meedoen voor pakket A, vooral die tunische haaknaalden spreken me wel aan, daar heb ik nog nooit mee gewerkt en dat zou ik wel graag eens proberen.
  En van kleuren hou ik vooral van felle vrolijke kleuren en warme kleuren: zonnebloemgeel, knalgeel, feloranje, hoogblauw, denneboomgroen, … Geen pastel dus 😉
  Nog vele fijne logjes erbij gewenst en op naar het 200ste logje !

 15. Van harte proficiat.
  Je blog ziet er aantrekkelijk en vrolijk uit.
  Ik kom graag in aanmerking voor pakket A, mijn dochter is beginnend haakster
  en dit zou een mooi cadeau/starterspakket voor haar zijn.
  Mijn lievelingskleuren zijn bordeaurood en bosgroen.
  Maar mijn dochter is gek op de kleuren geel-oranje-bruin.
  Nog veel succes met je nieuwe logjes gewenst,ik zal ze met plezier lezen.
  groet van Mieke

 16. Hallo,
  ik heb deze site pas ontdekt en hij is prachtig. Het boek Happy Hooker heb ik zelf, dat is een heel leuk boek. Ik zou graag in aanmerking komen voor pakket B en mijn lievelingskleur is paars.
  Veel succes verder en groetjes van Irma.

 17. Al doorklikkende kom ik op deze prachtige site ! Wow, wat mooi zeg !
  En ik val met m’n neus in een give-away….
  Lijkt me leuk om mee te doen en hoewel ik niet echt een voorkeur heb voor een pakket spreken de kleurtjes van pakket A me het meeste aan. Ik houd van sprekende kleuren, vooral turquoise en petrol !
  Groet van Sylvia

 18. Hoihoi,
  Wat een ontzettend leuke site heb je…. Ik vind het geweldig om er af en toe rond te neuzen.
  En nu wil je ook nog iets weggeven….. Nou, ik houd wel van een gokje, dus ik doe graag mee!
  Pakket B vind ik erg leuk. Er zijn al zoveel belangstellenden voor pakket A en ik maak kaarten, dus daar kan ik de sterren en de knoopjes leuk op gebruiken. Mijn dochter haakt veel, dus misschien zou ik haar ook nog blij kunnen maken met iets uit het pakket.
  Mijn lievelingskleur is paars.
  Veel succes met je website. Ik kom vast regelmatig langs!
  Groetjes, Willy

 19. Hallo Catherine,

  Gefeliciteerd met je 100ste blogje.
  Ik heb een dochtertje van 20 maanden en nu heeft een vriendin van mij mij helemaal gemotiveerd om kleedjes, tasjes, dekentjes, etc te gaan haken. Vooral met de granny square techniek. Op jouw site zie ik heel veel leuke ideetjes en vind ik ook een enorme inspiratie voor mij.
  Ik kom graag in aanmerking voor pakket A, want ‘ik’ als beginnende haakster zal daar heel veel aan hebben. Mijn lievelingskleuren zijn felle/harde kleuren zoals roze, geel, rood, turquoise.
  Veel succes met je blogjes en je inspirerende site!
  Groeten Marloes

 20. Ik vind deze site erg leuk en hij staat op mijn bureaublad en iedere dag kijk ik even of er weer wat nieuws op staat 🙂
  Wat een leuke give-aways ,allemaal anders en voor iedereen wat wils….
  Ik zou het heel leuk vinden om met pakket D mee te doen ,die kleine ieniminie werkjes dat lijk me wel weer eens een andere uitdaging als naalden 10 wat ik graag doe.
  En mijn dochter van 9 wil graag een klein baby boertje of zusje maar dat zit er niet in,dan
  is zo’n klein robbie-tje vast wel leuk 🙂
  Mijn lievelingkleuren zijn pasteltinten .
  Ik blijf ieder dag even langskomen en bedankt voor de inspiratie!

 21. Hoi Catherine,

  Wat is je weblog MOOI geworden.
  Ik heb hem een tijdje geleden ontdekt toen ik op zoek was naar patroontjes van bloemetjes, ik heb toen je viooltje gevonden en ook gehaakt, wat een super duidelijke beschrijving en hij is leuk geworden!!!!
  Vandaag dacht ik, kom ik ga weer eens kijken, het is nu een lust voor het oog, alles zo duidelijk en vergrootbaar SUPER!!!!
  Mag ik ook meedoen met je give-away?
  Ik vind pakket A super mooi, mijn lievelingskleur is lime-groen zeker in de zomer, verder hou ik ook erg van pasteltintjes.
  Ik kom nog heel vaak langs en wil je ook nog feliciteren met je 100e logje. Dat er nog maar heel veel logjes zullen volgen.

  Groetjes Tineke

 22. Hallo Catherine,
  Je weblog ziet er mooi uit en gefeliciteerd met je 100-ste blog.
  Mijn favoriete kleur is blauw en mijn voorkeur gaat uit naar pakket B.
  Vooral alle patroontjes op je weblog vind ik super!

  Groet,
  Ester

 23. Hee Catherine,

  Gefeliciteerd met je 100e blog! Ik hoop dat je nog heeel lang door blijft schrijven :).

  Mijn voorkeur gaat uit naar pakket A. En mijn lievelingskleuren zijn eigenlijk alle pastelkleurtjes.

  Nog heel erg bedankt voor je hulp een tijdje geleden! Ik haak nu zonder problemen granny squares en mijn deken is al voor een heel eind af :).

  Groetjes!
  Lisette

 24. Hoi Catherine,

  toevallig kom ik vandaag voor het eerst op je site, en ik kom er niet meer weg!
  Wat een leuke dingen allemaal.
  Ik vind pakket B het leukste. Ik vind haken hartstikke leuk en zag op het tijdschrift in pakket B een kerstman staan. Ik heb een petekind in Duitsland, waar de kerstman komt, dus misschien kan ik een kerstman voor hem haken.
  Mijn lievelingskleuren zijn mosgroen, bruin en oranje.
  Ik kijk nog even verder rond hier,
  Heel erg bedankt,
  groetjes,
  Marije

 25. Hallo Catherine,

  Gefeliciteerd met je vernieuwde site. Ik kom hier altijd graag even kijken. Je maakt zulke prachtige dingen. Ik doe hier altijd wel weer nieuwe inspiratie op.
  Voor de give a way ben ik helemaal weg van pakket A. Tunisch haken staat nog steeds op mijn to-do lijstje. Mijn lievelingskleuren zijn roze en pasteltinten.
  Succes verder met je site.

  Groetjes, Akke

  P.s Ik stuur dit berichtje nogmaals, want ik zag in een flits dat mijn emailadres niet goed was.

 26. Hallo Catherine,
  Ik kom hier voor het eerst maar zeker niet voor het laatst.
  Ik wil zo graag leren haken en zie dat jullie daar een hele mooie website voor hebben.
  Helaas heb ik geen website, wil het wel graag maar kan niet alles tegelijk.
  Mijn voorkeur voor je leuke give away is nr. A. Veel succes met de website.
  hartelijke groetjes
  Wilma

 27. Hallo Catherine,
  Je blog is prachtig geworden! Ik vind hem heel mooi en handig in gebruik! En dan heb je ook nog zo’n leuk cadeautje! Mijn voorkeur gaat naar pakket D en mijn favoriete kleuren zijn blauw en groen.
  Groetjes Wilma.

 28. Hallo Catherine,
  Gefeliciteerd met je nieuwe lay-out :)))
  Al eerder liet ik je weten hoe blij ik was met je duidelijke uitleg bij de Granny Squares. Én dat heeft geresulteerd in een prachtig gehaakt vest :)))) Hartstikke bedankt. Ik kan nu met trots zeggen dat ik óók kan haken én ik vind het heerlijk om te doen. De volgende bollen wol liggen al weer klaar.
  Ik wil heel graag meedoen met je Give-Away. Ik vind Pakket E erg leuk. Mijn favoriete kleuren zijn blauw en bruin (beige). Die kleuren zijn dan ook regelmatig terug te vinden in mijn quilts.
  Groetjes, Jolanda

 29. Hoi Catherine,

  Ik ben pas sinds kort aan het haken maar heb al het een en ander nagemaakt van je site. Duidelijke omschrijvingen en dat is wel handig als je een beginnende haker bent. Ik vindt het erg leuk om aan je give away mee te doen, mijn voorkeur gaat uit naar pakket B, en mijn lievelingskleuren zijn pasteltinten.
  Groetjes, Jacqueline

 30. Het is even wennen je nieuwe site maar het is erg mooi geworden!
  Graag maak ik een kans op je give away en mijn voorkeur gaat uit naar pakket A. Mijn lievelingskleur is blauw.
  groet,
  Ria

 31. Superleuk je give away!!! ‘t Is zelfs moeilijk kiezen met een kleindochter die met al wat ik in mekaar frutsel voor haar of haar poppen dolblij is (dankzij jou patronen). Ik kies dan toch voor pakket A! Zelf heb ik geen specifieke lievelingskleuren.
  Proficiat met de nieuwe blog, succes nog, groetjes

 32. pakket A zit er gezellig uit en nodigt uit tot meteen beginnen!!!

  mijn favorite kleur is blauw, en wel zo dat niemand vraagt welek kleur mijn nieuwe kleren hebben….

 33. Hallo van harte gefeliciteerd met je 100 ste blog Het ziet er heel erg gezellig uit allemaal
  Ik heb je opgeslagen onder mijn favorieten en moet zeker elke week even kijken of er niets nieuws op staat.
  Erg gezellig vind ik de kleine patroontjes voor de barbie
  Ook erg leuke grannys
  Wat het pakket betreft heel erg leuk Mijn favoriet is pakket A voor de tunische haaknaalden
  Heb het nog nooit gedaan en wil het toch eens proberen
  Favoriete kleuren zijn blauw en groen maar ik vind veel combinaties leuk
  Heel veel succes nog en ik hoop nog lang van je site te genieten
  groetjes Rita

 34. Ik gebruik jouw site regelmatig want ik probeer mezelf haken te leren. mijn keuze zou dan ook uit gaan naar pakket nr. 1! Superleuke giveaway, hoop dat ik win!!! En gefeliciteerd met je 100e logje natuurlijk!!

 35. Hallo Catharine,
  van harte gefeliciteerd met je honderste log én met de prachtige vernieuwingen op je site! Zo ontzettend handig dat je nu makkelijk een printje kunt maken van één van die vele inspirerende ideetjes! Dus ook de welgemeende complimenten voor je eigen website-designer! Ik hield al in de gaten hoeveel reacties je kreeg en het zijn er al heel wat. Ik hoop op nog minstens 100 hele leuke ideetjes op je site en blijf je graag volgen.
  Je give-away-idee is ook prachtig. Leuke en originele pakketten! Om meerdere redenen vind ik A het leukste pakket en mijn lievelingskleur is paars.
  Heel hartelijke groeten,
  Akkelien

 36. Het pakket dat mij het meest aan spreekt is pakket E. Op de tweede plaats pakket A maar dan zonder brei- en haaknaalden want daar heb ik er genoeg van.
  Mijn livelingskleuren zijn, wat ik zelf noem, z.g. tussenkleuren: zalm, turqoise, taupe.
  Hartelijke groeten, Beerta

  1. Even een tip voor jou en iedereen die last heeft van het probleem dat de weblog niet meer op het scherm past: zet je beeld op 75%, dan past het wel en is alles toch goed te lezen.

   Groetjes, Catherine.

 37. Wat een leuke site, en wat weer een ideeen. Ik moet wel 150 worden wil ik alles maken wat nog in mijn gedachten zit. Maar dat geeft niet, we genieten volop van alle dingen die we zien en daar weer wat mee kunnen doen. Bedankt dan ook. Mijn voorkeur gaat uit naar pakket A, en mijn voorkeur van kleuren gaat voor wat betreft kleren e.d. naar paarse tinten uit. Voor handwerken van diverse dingen als tassen e.d. gaat mijn voorkeur naar felle kleurtjes uit.

 38. Hartelijk dank voor het antwoord. Het ziet er zo prima uit en ik kan het nog net lezen. Hartelijke groeten, Beerta

 39. op zoek naar leuke creatieve ideeën kwam ik op je site terecht! Wat veel leuke tips en ideeën staan erop.
  Ik ben een beginnend haker en moet nog veel leren.
  Ik zou graag, voor mijn moeder, in aanmerking komen voor pakket A. Mijn lievelingskleuren zijn aquablauw, wit, limegroen en hard roze.
  Ga vooral zo door en bedankt voor alle ideeën!

  Mvg Marloes

 40. Hallo,

  Met veel plezier kijk ik op je website naar leuke en grappige dingen om te maken. Verschillende bloemen heb ik gehaakt met een goed resultaat vanwege de duidelijke omschrijving met foto’s erbij. Alle letters heb ik verzameld in één document om nog eens te gaan haken.
  Bedankt voor al dat mooie haakmoois! Het heeft ervoor gezorgd dat ik de haaknaald weer eens heb opgezocht en flink bezig geweest ben.
  groeten,
  Gonda

 41. En hier had ik even wat gemist, zie het nu omdat ik het nieuwste blogbericht kwam lezen.
  Jeetje, jij pakt uit zeg!
  Nou, ik vind pakket A helemaal geweldig; wil dat Tunisch haken een keer proberen, het boek lijkt me prachtig en de bolletjes zijn super. Mijn lievelings kleuren zijn de warmen: rood, paars, oranje.
  Ik zal nog even een link op mijn blog plaatsen.

  O ja, de nieuwe opmaak vind ik mooi, veel overzichtelijker en erg uitnodigend!

 42. Via Busy Bessy kom ik ineens io jouw blog terecht. Ziet er goed uit, en moet nog heel veel lezen en bekijken. Wat een bron van inspiratie.
  Ik doe graag mee aan je give-away. Mijn lievelingskleur is blauw, en ik vind pakket C erg leuk.
  groetjes, Marije

 43. VIa via weer hier terechtgekomen, leuke site en wat heb je alles handig weggezet zo, overzichtelijk, super! Lijkt mij een leuke give-away en ik als beginnende Hooker ga natuurlijk voor pakket A. Mijn lievelingskleur is kobaltblauw (prachtig met zwart erbij! )
  groeten, Jantine

 44. Hi Catherine, ook ik geniet van je blog.
  Gefeliciteerd met 100 volgers, dat heeft vast een goede reden 🙂
  Ik wil graag meedoen met je give-away omdat ik net jarig ben geweest en met mezelf heb afgesproken komend jaar “niks” te kopen aan handwerk materiaal. Iets krijgen mag natuurlijk wel 🙂
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakket A en mijn lievelingskleuren paars en blauw.
  Groeten, Ria.

 45. Ontzettend van harte hartstikke geweldig ongelofelijk enorm gefeliciteerd met je 100e post op je kleurrijke en inspirerende blog! 😀 Dat moet ik nog maar gedaan zien te krijgen…! Echt een leuke prestatie! En dat je dat dan wil delen met je lezers door zo’n gave give-away is al helemaal bijzonder! Bedankt dat je ons mee wil laten delen in de feestvreugde.

  Ik doe natuurlijk heel erg graag mee met de give-away, en geef dan ook graag antwoord op de vragen:
  – Pakket A heeft mijn voorkeur (maar ik vind pakket D ook erg aantrekkelijk!)
  – Mijn lievelingskleur is rood!

  Veel handwerkgroeten en veel handwerkplezier,
  Regina

 46. oh wat een leuke site heb jij zeg. die ga ik eens goed bekijken wat er valt hier nog veel te leren en te maken.
  ik wil ook best meedoen met je give away. Ik vind de eerste t allerleukst. maar eigenlijk zijn t allemaal leuke pakketjes.

 47. Wat ben ik blij dat ik je heb gevonden (via Busy Bessy). Niet vanwege de give away, maar al die geweldige tutorials en patronen. Ik ga vandaag nog alles bekijken. Meestal laten mensen alleen het resultaat zien en dat vind ik zo jammer omdat ik graag wil weten hoe het moet of dat ik ergens een patroon kan vinden.
  Ik heb me nog nooit aangemeld voor een give away maar nu zou ik graag meedoen voor Pakket A.
  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik zet je bovenaan bij mijn favorieten.
  Groetjes, Nelly

 48. Ik vergat mijn favoriete kleuren. Dat hangt ervan af waar het voor is. Op het ogenblik draag ik veel paars, maar die kleur hoef ik bijvoorbeeld niet in de kerstboom.
  Ik hou van zwart of grijs gecombineerd met een felle kleur. Geen oranje of donker bruin.

 49. Wat een mooie site heeft je man gemaakt ik klikte door via Busy Bessy(Elizabeth)leuk dat ze je give-away vermeld dat heeft ze met de mijne ook gedaan dus als je interesse heb kun je bij mij ook meedoen.Ik waag graag een kansje bij jou voor pakket E mijn lievelingskleur is paars.Ik ga je site in mijn bladwijzers zetten en je volgen.Groetjes Linda

 50. Ik kom hier via, via voor het eerst en val met mijn neus in de boter bij deze leuke give away. Ik doe graag mee en ga hier gelijk eens rondsnuffelen. Leuk dat je man je weblog maakt, dat is met de mijne en mijn website ook zo. Hij zit ook in de it-wereld. Mijn voorkeur gaat uit naar pakket A. Mijn lievelingskleuren zijn blauw en groen, maar vooral vrolijke heldere kleuren hebben mijn voorkeur. Fijne dag verder.

 51. Wat ziet het er mooi uit, je blog/website….complimenten aan je man hoor 😀 En gefeliciteerd met je 100 berichten. Heel graag goe ik mee met deze give away. Pakket A vind ik heel mooi (allemaal zijn ze geweldig hoor, vind het moeilijk kiezen tussen A en E. Mijn favoriete kleur?? Tja…..roze hihi, gevolgd door lila 🙂

  Groetjes van Marian

 52. Wat is de site mooi geworden en wat een ontzettend leuke give-away!!!!
  Ik gluur graag op jouw site en wil ook wel kans maken op pakket A….Mijn lievelingskleuren, die heb ik eigenlijk niet, ik vind alle kleuren mooi, zolang het maar geen pastels zijn…..Paars en grijs zijn op dit moment wel mijn favorieten….
  Veel succes met je blog en tot gauw, groetjes Vivian

 53. Hallo Catherine, Je blog ziet er weer heerlijk fris en vrolijk uit hoor.
  En gefeliciteerd met je 100e log.

  Wat pak jij uit zeg met je give away. Heel graag wil ik een gokje wagen en ga voor pakket nr. 1 Ik hou van felle kleurtjes maar turquoise is wel mijn favoriete kleur. Ik ben vroeger al op zoek geweest naar dat boek maar kon het niet vinden in het Nederlands. En wat ik heel graag nog eens zou doen is Tunisch haken. Dus je ziet het pakket dat jij hebt samengesteld is op mijn lijf geschreven.

  Ik zet een linkje op mijn blog.

  Groetjes, Monique

 54. Gefeliciteerd met alle bijzonderheden! Je website is erg mooi geworden. Ik kom vaak een kijkje nemen om ideetjes op te doen!
  Wat een bijzondere give-away heb je georganiseerd, zoveel keus.
  Ik kies voor pakket C want roze is mijn favoriete kleur en ik vind de poppetjes echt schattig.
  En nu maar duimen of ik misschien, heel per ongeluk iets mag winnen 🙂
  Groetjes, Jonneke

 55. Wat een overzichtelijke weblog en leuke inspiratiebron!
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakket D omdat ik van breien en miniaturen hou.
  Mijn lievelingskleuren zijn blauw en groen.
  Vriendelijke groet,
  Wenda

 56. Hoi Catherine , wat een mooi blog is het en ik doe ook graag mee met de give away zo’n kans kan je moeilijk laten liggen, mijn voorkeur gaat uit naar pakket C omdat er hier in binnekort een klein meisje jarig is en popjes met kleertje helemaal een superkadootje zijn.
  veel succes en hartelijk groet
  Marjolein

 57. Hallo,

  Na wat rondneuzen op diverse blogs stuitte ik ineens op deze blog.
  Wat een geweldig leuke dingen staan erop.
  Als ik maar èven tijd heb ben ik altijd aan het frutselen met draadjes, net als ons dochtertje van 9.
  De give-away is natuurlijk helemaal geweldig.
  Ik ga voor pakket A en ik hou vooral van grijstinten gecombineerd met fel roze of rood.
  Ik heb al een paar dingetjes uitgezocht die we snel gaan maken samen.
  Ook het sneeuwpoppetje voor kinderen is heel erg leuk.
  Dat ga ik laten maken op school als ik binnenkort weer m’n baan oppak als handwerkjuf.
  Het is een lekker eenvoudig werkje en niet te groot maar wel met een leuk resultaat.
  Veel succes verder.
  Groetjes, Letty

 58. O, wat heb je al veel reakties!
  ‘t Is dan ook een heel leuke give-away.
  Mocht ik de gelukkige zijn, dan kies ik graag voor pakket A.
  Mijn lievelingskleuren zijn alle tinten blauw en groen.
  Groetjes van Corien.

 59. leuke website,duidelijke patronen,leuke kleurtjes,vol inspiratie…..

  Mijn voorkeur gaat naar pakket 1,want ik ben nog maar net aan de haak,wil nog zoveel kleurtjes,aan blauwe kleurtjes geef ik de voorkeur……….
  Maar ik wens het ieder toe hoor……..die mooie katoen.

  grtjes Lindy

 60. Wat een leuke website! Het ziet er fris en vrolijk uit……
  Ik zocht hartjes om te haken voor ons winkelte in een verzorgingstehuis. Ons thema voor onze officiele opening volgende maand is hartjes. Zo kwam ik hier terecht. De patronen zijn duidelijke en helder beschreven.
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakket A en in het kader van de hartjes zijn mijn lievelingskleuren rood en roze.

  Ga zo door….

  Liefs, Beata

 61. Gefeliciteerd met je 100e blog post!
  Ik kom al een tijdje op je blog, maar ben eigenlijk nooit zo van het reageren 🙂

  Ben gewoon een rasechte lurker , haha.

  Mijn lievelingskleuren zijn , lila, wit en grijs.
  En ik ga voor pakket A.

  Mij lijkt het ontzettend leuk om met een tunische haaknaald wat te fabriceren.
  Liefs van Natascha

 62. Nou je blog is erg mooi geworden, lief dat je man ermee helpt. Maar die vragen lijken makkeliker dan het ze zijn hoor. Elk pakketje is schitterend. En een favoriete kleur heb ik ook niet echt. Dat zullen wel meer vrouwen hebben die handwerken. Vooral met haken, je kan eindeloos kleuren combineren, en het wordt eigenlijk altijd mooi.

  gr. Meijra

 63. Viavia op je blog terechtgekomen. Werd zeer aangerecommandeerd.
  Ziet er ook goed uit. Mijn favoriete kleur is toch blauw en als ik zou kiezen denk ik pakket E.
  Ik denk dat ik je vaker zal bezoeken(je blog dan).
  mvg. Hannie

 64. Hallo Catherine,
  Gefeliciteerd met je leuke blog, grappige ideetjes en mooie foto’s die je erbij plaatst. Ik lees graag blogs met creatieve ideetjes en kom graag even bij je neuzen.
  Leuke give-away heb je samengesteld.
  Mijn voorkeur gaat uit naar pakket A en mijn lievelingskleuren zijn groene en blauwe tinten.
  Groetjes, Alice

 65. wat moeilijk kiezen toch !
  Ik twijfel tussen B en C…
  Laat ik maar voor B gaan…
  Al mogen alle andere ook !

  En mijn favo kleur van de moment is mosterdgeel, maar rood is en blijft toch mijn al time favorite !

  ik wou dat ik je kon volgen trouwens, maar ik blijk al teveel blogs te volgen om de jouwe er nog bij te kunnen zteten… Zo vergeet ik wel eens te komen kijken bij je en da’s zonde want het is hier tof !

 66. Nog gefeliciteerd met uw 100e berichtje. Ik kom voor het eerst kijken via Busy Bessy. Wat een prachtig blog! Ik heb ‘m opgeslagen bij m’n favorieten.
  Mocht ik de giveaway winnen, dan gaat mijn voorkeur uit naar het borduurpakket (E).
  En mijn lievelingskleur is blauw, met daarna rood.

 67. Ha! WOW! Ik heb t een tijdje te druk gehad om bij anderen blogjes te lezen, maar er is hier heeeeel veel veranderd! Wat ziet het er professioneel uit! Heeel mooi! Geweldig als je man dat zo voor je doet, moet wel een goed huwelijk zijn :P!!! (Heb ik ook hoor! Alleen heeft ‘ie nix met computers, maar gelukkig wel veel andere fijne kwaliteiten, hoor!) Ik WAS al blij met jouw blog, omdat je zo duidelijk alles beschrijft, met goede foto’s erbij. (Heb je rechtsonderaan in mijn blog staan, omdat ik geen volger bij je kan worden, en je wel wil terugvinden en je bij andere wil aanbevelen, dus ga maar na!) Enne…die give-away ziet er super uit! Jij pakt het gelijk ENORM GROOTS aan! Nou, ik wil wel heeeeel graag meedoen, en dan heeel graag voor Pakket E, want ik ben weer meer met naald en draad bezig de laatste tijd. Lijkt me erg leuk! Wie weet – spannend! Mijn lievelingskleuren zijn nogal herfstig, dus dat past goed bij de tijd van t jaar: mosgroen, bordeauxrood, paars, petrol, antraciet, donkerblauw, nou, dan heb je het wel zo’n beetje.
  Ik zal er nu maar een eind aan breien, t is al zo’n lange reactie!
  Groetjes voor nu en sterkte met je mooie blog en ik kom gauw weer koekeloeren!
  Tante Trijns

 68. Kom ik weer eens een keertje bij je kijken, tref ik een prachtige Blij-met-draadjes aan!
  En ook nog eens een heel erg leuke give-away.

  Ik doe graag mee aan je give-away. Mijn keuze is pakket A.
  En mijn lievelingskleur is paars (vandaar mijn blognaam), en verder oranje en roze. Eigenlijk vind ik alle kleuren mooi behalve groen.

  Groetjes van Anja
  http://www.paarsedraad.blogspot.com

 69. Wat een prachtig blog heb je toch, ik heb het pas gevonden en ik blijf lezen.
  Wat een leuk initiatief om je honderdste blog te vieren met een give away.

  Pakket A spreekt mij het meest aan omdat ik al een paar dagen met de gedachte speel om tunisch haken te gebruiken voor een volgend project van mij.

  Mijn lievelingskleuren zijn rood, roze en paars.

 70. Wat een ontzettend leuke blog en give away! Ziet er allemaal professioneel uit ook! Ik ga graag voor pakket A, ben helemaal haakverslaagd en dat boek lijkt me ontzettend leuk.

  Succes met je blog verder, ik lees nog even verder met veel plezier!

  Groetjes Tessa

 71. Wow, wat heb jij een mooie blog. Ik kwam hier via de blog van Elisabeth.

  Heb je gelijk bij mijn favorieten geplaatst.

  En nog brutaler, mag ik gelijk meedoen met je give-away? Ik zit momenteel helemaal in de poppen, dus pakket C is helemaal mijn ding. Mijn favoriete kleur is roze. Als je een kijkje neemt op mijn blog, dan wordt je dat al snel duidelijk.

 72. Je blog is weer prachtig geworden zeg! En natuurlijk wil ik graag een gokje wagen. Mijn mlievelingskleuren zijn paarstinten en het pakket a heeft mijn voorkeur 🙂 Ik moet eerlijk zeggen dat de keuze wel erg moeilijk is hoor, je hebt zoveel leuke dingen okm weg te geven!

 73. het is altijd super om eens bij jou te komen rondneuzen,
  er is altijd wel een nieuw leuk ideetje te vinden…
  ik vind pakketje D superleuk…en mijn lievelingskleur
  is nog steeds turcqoise…
  nog veel plezier met het bloggen!

 74. Hoikes Catherine ,
  Ook ik volg in stilte je schitterende blog want ik hou ook erg van de vergeten technieken ! Ik geniet iedere keer weer als je een nieuw bericht hebt . Ik zou graag meedoen voor pakket E , want gedurende de lange winteravonden krijg ik toch elk jaar weer zin om mijn kruissteek hobby weer op te pakken !
  O ja , natuurlijk nog van harte met je 100ste blogje !!!!!
  Patti xx

 75. wat leuk dat jullie samen dit blog hebben aangekleed en met van die handige dingen zoals gelijk kunnen printen. Ik zal hier nog wel even zoet zijn om alles uitgebreid te bekijken.
  leuke pakketten ook.
  Vooral A heeft m’n hart gestolen. Ik ben gek op groen/blauw/aqua

 76. hoi Catherine,

  Wat een superleuke site heb jij zeg! Vol met inspirerende ideeen voor allerhande momenten.
  Ik zou graag meedoen met je give away omdat het spannend is en het leuk is om misschien iets te winnen. Mijn voorkeur gaat uit naar pakket A. Mijn lievelingskleuren zijn wit, rood, rose,lila, aquablauw en paars. Ik ga zeker een paar ideetjes van je na maken omdat ik verzot ben op handwerken, haken, breien en als het kan ook tekenen. Maar je moet af en toe de tijd zoeken met 4 kinderen in je eentje…. Veel geluk met je site en ik hoop er vaak even langs te komen.

  Groetjes esther

 77. hey,

  ik vind pakket 1 echt helemaal top, ik ben nog niet zo heel lang in de haakwereld maar vindt het helemaal top en dat boekje is echt geschikt om beter te worden in het haken.
  Mijn lievelings kleur is zeker weten fel groen. Ik vind het zo levendig.

  xxM

 78. Wat een leuke blog, heb hem net pas via via ontdekt. En leuke giveaway! 🙂 Ik smijt me graag in de wedstrijd 😉 Ik vind pakket A het leukst, en mijn lievelingskleuren zijn mintgroen, turquoise en roze.

 79. Dag Catherine,

  Is het nog niett genoeg dat je ons zo verwend met allerlei patronen?
  Ga je nu ook al cadeautjes geven? Er zijn niet veel mensen die nog iets voor een ander over hebben.
  Eigenlijk moesten we jouw in het zonnetje zetten.
  Mocht je bij toeval mijn naam trekken ik vind alles gewoon leuk en bijzonder dat je dit doet.
  Voor mij is genieten van je site al heerlijk .
  Fijne zondag verder
  Gr.Marian

 80. Gefeliciteerd met je 100e logje! Op naar de volgende 100. Je weblog ziet er prachtig uit.
  Wat een leuke giveaway heb je. Pakketje A heeft mijn voorkeur. De kleuren waar ik van hou zijn felle kleuren als lime groen, fel blauw, maar ook paars en rose.

 81. Pakket A
  Lievelingskleur: oranje (vooral in combinatie met geel of bruin)

  En nu ga ik gauw verder op je site zoeken naar haakpatronen. Ik heb onlangs van mijn moeder mijn oma’s oude haaknaalden gekregen (mijn oma is al 15 jaar geleden overleden en mijn moeder heeft nooit gehaakt). Ik ben gelijk verslaafd geraakt.

 82. Wauw wat een give- away………………..
  Mijn favoriete pakket is A
  En mijn lievelingskleuren zijn rood/rose grijs
  Je hebt een leuke blog!
  groetjes

 83. Hey,

  Je hebt een super leuke site en proficiat met al je leden 🙂
  Ik ben zelf nog beginnend haken dus vind dit super tof 🙂
  vraag 1: Welk pakketje heeft je voorkeur?
  Pakketje A

  vraag 2: Wat zijn je lievelingskleuren?
  Felle kleuren

 84. Gefeliciteerd met je 100e logje. Ik kijk iedere dag altijd even, als ik de kans heb, alles is zo duidelijk beschreven. Ben zelf een beginnend haaksters dus zou pakket A kiezen, mijn favoriete kleuren zijn pastelkleuren. (Ik had gisteren al gereageerd maar zag mijn reactie hier niet tussen staan, er is waarschijnlijk iets niet goed gegaan)

 85. hoi via via kwam ik op je blog? en vind hem wel heel leuk zocht patroon om een beddesprei te maken en zie bij jou veel bruikbare patronen voor mijn quiltsprei dank je wel hiervoor en de give away is helemal mooi mijn keuze is voor pakket A en mijn beste kleuren zijn blaauw en wit verder wens ik je nog veel plezier met alles lenie

 86. Geweldig jouw site, ik heb er al zoveel gebruik van gemaakt.
  Pakketje A heeft mijn voorkeur, mijn lievelingskleuren zijn turquois/aqua en korenblauw.
  Proficiat met de mooie uitvoering van je site, ik kijk elke dag even!
  Succes,
  Maria

 87. Hoi,

  Gefeliciteerd met je 100e logje 🙂
  Ik heb je een mailjte gestuurd maar weet niet of ik zo kon deelnemen dus doe ik het nog even via een reactie 🙂
  Mijn voorkeur gaat naar het pakketje A, en mijn favoriete kleuren zijn voral felle kleuren zoals groen, roos, blauw, oranje 🙂

 88. Wat leuk, gefeliciteerd met je 100e schrijfsel. Ik heb je pas vandaag voor het eerst ontdekt, maar kom zeker terug om te kijken/lezen.
  Mijn lievelingskleuren zijn blauw (aqua) en groen (mint, jade).
  Pakketje A vind ik het leukst.
  Veel succes verder met je weblog, op naar de volgende mijlpaal.
  Groetjes, Aaltje

 89. Ben ik nog op tijd? Ben ik nog op tijd???? Ik hoop het. Zo’n prachtige give-away wil ik wel heel graag winnen! Vooral setje a tm c vind ik helemaal top!
  En je blog ook. Ik ga je gelijk volgen en kom hier zeker regelmatig terug.
  Groetjes, Ria.

 90. Gefeliciteerd met je 100ste posting!!
  Wat maak je leuke dingen zeg!

  Je give-away is heel erg leuk!!! Graag doe ik mee, als dat nog kan.
  Ik vind pakket E erg leuk, niet zo gek voor een borduurster he ;)))
  Maar eigenlijk vind ik veel dinegn leuk om te doen, haken doe ik ook erg graag.

  Mijn favoriete kleuren zijn de herfstkleuren….dus bruine en oranje tinten.

  groetjes Esther

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top