Hartje in toeren

P1090567

Zet 2 lossen op.

1e toer: 2 vasten in de 2e losse vanaf de haaknaald, 1 losse. Keren. (2 vasten).

2e toer: 2 vasten in elke vaste, 1 losse. Keren. (4 vasten).

3e toer: 2 vasten in de 1e vaste, 2 vasten, 2 vasten in de laatste vaste, 1 losse. Keren. (6 vasten).

4e toer: 6 vasten, 1 losse. Keren.

5e toer: 6 vasten, 1 losse. Keren.

6e toer: 1 halve vaste in de 1e vaste (insteken in de 1e vaste, omslag, de draad meteen door de 2 lussen op de haaknaald halen), 5 stokjes in de volgende vaste, 1 halve vaste in de volgende vaste, 5 stokjes in de volgende vaste, 1 halve vaste in de laatste vaste, 1 losse. NIET KEREN.

1 toer vasten rondom het hart haken, 3 vasten in de vaste op de punt en tussen de bogen 1 halve vaste. Eindig deze toer met een halve vaste in de vaste waarmee je deze laatste toer begonnen bent (de 1e vaste na de 2e boog).

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie