Give-away

Cover-Kerstversiering

Ongelooflijk! Zoveel lieve, enthousiaste reacties en felicitaties heb ik van jullie gekregen na het verschijnen van het Kersthaakboekje. Angélique van http://mwlbyangelique.blogspot.nl/, Elizabeth van http://busybessy.blogspot.nl/ en Jeanet van http://blij-dat-ik-brei.blogspot.nl/ memoreerden op hun weblog dit heuglijke feit. Zó lief allemaal om te lezen.

Eigenlijk vind ik het verschijnen van dit boekje wel een hele goede reden om een feestje te vieren en ik nodig jullie uit om het méé te vieren. Ik ga een exemplaar van dit boekje verloten. Om mee te doen hoef je alleen een reactie te geven op dit logje of een mailtje te sturen. Wil je over deze give-away iets op je eigen weblog schrijven, dan zou ik dat heel erg waarderen.

Doe je mee? Deze give-away loopt tot en met zondag 30 september 2012. Maandag 1 oktober vertel ik wie de gelukkige winnaar/winnares is.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

77 gedachten over “Give-away”

 1. Gefeliciteerd met het boekje. Leuk om te maken, leuk om te hebben. Het staat op mijn wensenlijst. Een gesigneerd exemplaar winnen is geweldig. Ik wacht de give-away af. Win ik niet komt ie op mijn verjaardagslijstje, :). Groet, Dientje

 2. Lijkt me een heel leuk boekje,heel leuk een kerstboom met
  allemaal zelfgehaakte versieringen.
  Als ik h,m win ga ik meteen aan de slag en anders naar de
  winkel voor het boekje natuurlijk.

 3. Wat een leuk boekje. Ik werk in een hobby winkel en ga mijn best doen om er veel te verkopen.
  Maar ik denk dat het boekje zichzelf verkoopt, zo leuk ziet het er uit. Graag doe ik mee en succes verder. Willy

 4. Wat een leuke blog heb je. Ik wil graag mee doen met de give away. Ik heb een kerstboom met alleen zelfgemaakte (door mij of een ander) frutsels. Er kunnen er best nog wat bij.

 5. Dit is de eerste keer dat ik reageer. Zit heel vaak bij jou te kijken.Wat prachtig dat je eigen patroontjes nu in het boekje staan. Vind het maar knap hoor. Ik zou ook graag mee willen doen met giveaway.
  Groetjes

 6. Gefeliciteerd!!
  Ik heb het haken net weer (terug) ontdekt.
  En een leuk boekje met patroontjes is altijd leuk om te winnen. Dus ik doe graag mee met de Give Away.

  Fijn weekend.

 7. Wat superleuk dat je gevraagd bent om aan een boekje mee te werken. En helemaal geweldig dat je het nu in handen hebt en zelfs al in een winkel hebt zien liggen. Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee met je give-away en ik plaats een link op mijn blog.
  Groetjes, Ria.

 8. Dat is een hele leuke en passende give away bij jou, Catherine!
  Nou, ik doe niet mee want ik heb het leuke boekje al van je gekregen, wat ik nog steeds bijzonder lief vind!
  Je hebt al heel veel reacties gekregen, ben benieuwd wie uiteindelijk de gelukkige winnares gaat worden!

  Fijne zondag, groetjes van Elizabeth

 9. Wat een leuk idee! Het boekje staat hoe dan ook op mijn verlanglijstje ( van mijn verjaardag, toevallig 1 oktober en anders wil Sinterklaas hem vast wel geven). Veel succes met de verkoop. Ik ga hem op mijn blog zetten.

 10. Natuurlijk wil ik meedoen met je give away. Ik vind je patroontjes erg leuk .
  Dit boekje staat wel op mijn verlanglijstje. Als ik hem niet win ga ik hem zeker kopen.

 11. Wow wat leuk en verleidelijk, langzamerhand heb ik echt meer uren in een dag nodig!
  Na het quilten en borduren, vorig jaar weer begonnen met breien (ijslandse truien) ; Nu wordt het denk ik tijd om te gaan haken!!! Heel veel succes !
  Groet, Jolanda

 12. Wat een leuk boekje, het staat al op mijn verlanglijstje want ik ben dol op haken en dol op kerst, maar ik doe natuurlijk graag mee met de verloting.
  Vriendelijke groeten, Irma.

 13. Wat een cragiviteit, een boekje te kunnen schrijven, helaas kan ik alleen patronen lezen en niet schrijven, maar zo is er voor iedeeen wat te doenen wat at een leuke haaksels op de voorkant, ik kijk al uit naar de inhoud. Ik kom graag in aanmerking voor de give-away, lukt dit niet zal ik het boekje met veel plezier in de winkel kopen om aan de slag te kunnen gaan met de kerstfiguurtjes. Veel succes nog mer de verkoop en het vervolg op dit boekje.

 14. WAt zal ik eens haken… heerlijk weer voor… en toen kwam ik dit boekje tegen…. owhhh dit is wel heel leuk.. zpu graag een gokje wagen….
  Nu eerst maar wat anders bedenken…. heerlijke sloffen maar….

 15. Wat een leuke en gezellige give away. Met dit weer begin je al een beetje in de stemming te komen van de donkere dagen.
  Ik hoop dat je veel van deze leuke boekjes zult verkopen en wie weet….misschien volgen er nog wel meer boekjes van jou hand.

  Groet, Agnes.

 16. piep

  al googelend kwam ik je blog tegen
  wat moois allemaal,
  omdat ik een heleboel restjes wol heb was ik,op zoek naar haakpatroontjes
  en ik heb mijn plekje gevonden…
  ga je zeker volgen

  en wil graag een gokje wagen op je give away

  veel succes aan alle deelnemers

  kniuf mieke

 17. Wauw … wat een leuke blog heb jij …
  zoveel inspiratie …

  dit boekje zou wel van pas kunnen komen …

  zelfgemaakte kerstversiering ….

  kan niet wachten om er aan te beginnen!!

  Groetjes,
  Greet

 18. Gefeliciteerd met dit boekje! Leuk hoor, kerstversieringen. Ik heb sinds een paar maanden het haken weer helemaal opgepakt.
  Doe graag met voor de give away.
  groetjes Anita

 19. O, wat leuk dat je zo’n boekje weggeeft. Ik had me al voorgenomen om er in de winkel eens naar te gaan kijken, maar natuurlijk doe ik ook graag mee met een verloting.
  Ben benieuwd!

 20. Wat een leuk haakboekje….heb er gisteren al even doorgebladerd want iemand van onze “brei- en haakclub” bracht het mee. Ik zou het zelf ook graag willen hebben dus vandaar dat ik een gokje waag 🙂 Lukt dit niet dan ga ik het zeker in de winkel halen !

 21. Ik was net op zoek naar Kerstpatroontjes (kan er niet vroeg genoeg mee beginnen he) en kijk wat een leuk boekje. Ik wacht nog even met kopen, je weet maar nooit. Ik doe heel graag mee met deze give away.
  groetjes Tonny

 22. Ik kom voor de eerste keer op je blog via via via…
  Wat leuk ! En dan nog een give away waar ik natuurlijk heel graag aan mee doe.
  Hopelijk ben ik de gelukkige.
  Groetjes
  Carine

 23. leuk, gefeliciteerd met het boekje. wij willen graag mee doen met je give-away. leuk dat je het boekje aanbied in de give-away. dan kunnen we in de herfst vakantie aan de slag voor leuk dingentje voor kerst en dat dan in de boom hangen.
  groetjes mingle-mangle

 24. oh wat een leuke give away!!!
  wat een geweldig boek heb je ! gefeliciteerd!!!!!!!!…ik kan al niet wachten om er geweldig leuke kerstspulletjes uit te maken en te pronken met mijn gehaakte kerstversiering 😀

 25. Oohhhhhhhhh, ik kan me voorstellen dat je daar reuzetrots op bent ! Wat een eer zeg om zoiets te mogen maken ! Van harte gefeliciflapstaart hoor ! Zo zie je maar weer wat er ineens op je pad kan komen, toch ?
  Ik heb het boekje direct op mijn lijstje gezet, maar ik zou evengoed graaaaaaaaaaaaaag in de hoge hoed willen om mee te loten hoor ! 😉

  Groetjes en ga zo door !

  Caroline 🙂

 26. Hierbij waag ook ik een gokje om aan een give-away mee te doen.. De eerste keer! ‘t Lijkt me echt een leuk haakboekje, en omdat ik nog maar net beginnen haken ben, is ‘t misschien een goed idee om nu dan al te beginnen met die kerstspulletjes.. 😉
  Ik ga hier nog een beetje rondkijken op je blogje!

 27. Hoi Catherine
  Wat een reacties heb je gekregen. Ik heb een aantal kerstkransen gehaakt met de pijpenragers. Wat is dit leuk
  Ga me nu storten op de kerstsokjes. Zien er ook zo lief uit.
  Kleinkinderen zullen er blij mee zijn om de spulletjes in de boom te hangen.
  Volgend project staat ook al op het programma.
  Je uitleg en beschrijving is wederom perfect.
  Dank je wel
  Groetjes Nienke

 28. Hartelijk gefeliciteerd met het uitgeven van je patroontjes.
  Met dit boekje moet een boom wel sfeervol worden dus doe ik graag mee.

  Groetjes Cornelia

 29. Hoi Catherine,

  Gefeliciteerd met je boekje. Het moet vast bijzonder geweest zijn, om het boekje waaraan je mee hebt gewerkt in de winkel te zien liggen.

  Ik zou graag meedoen aan de verloting. En als dat niet lukt…dan schaf ik het boekje zelf maar aan!

  Succes verder, en wie weet zien we nog eens iets van jouw hand in de winkel.
  Groeten, Martine

 30. Wat een leuk idee! Ik heb vorig jaar flink moeten zoeken op het internet om leuke haakpatroontjes te vinden, en nu gewoon een boek!
  Ik doe graag mee met de give-away.
  Veel succes met je boek, ik denk dat het zeker gaat aanslaan.
  Lieve groeten , Willeke

Plaats een reactie