HomeDiversenPinterest op Blij met Draadjes

Reacties

Pinterest op Blij met Draadjes — 4 reacties

  1. Hey Catherine,
    Ja, verslavend dat Pinterest, ik ben er ook net mee begonnen. Het is inderdaad veel makkelijker dan de plaatjes op eigen computer opslaan. Ik had inmiddels een hele verzameling mappen op mijn pc met plaatjes, maar vervolgens weet ik niet meer van welke sites dat afkomt. Ook daarvoor in Pinterest inderdaad veel handiger. Nu heb ik nog niet zoveel plaatjes erop staan, ben er nog niet heel fanatiek mee bezig geweest. Jou volg ik in ieder geval inmiddels 🙂
    Nog een tipje van mij waar jij misschien iets aan hebt: als je afbeeldingen van je beeldscherm wilt, kun je in plaats van een foto maken ook klikken op Print Screen (meestal staat die knop bovenaan je toetsenbord ‘Prt Sc’. Om de afbeelding in je blog te zetten, moet je hem natuurlijk eerst opslaan. Dat kan makkelijk in Paint (Ctrl N en Ctrl V en daar staat je schermafbeelding). Eventueel bijsnijden en pijltjes toevoegen. Opslaan als jpg en het is gepiept.
    Groetjes,
    Paula

  2. Ook ik vind pinterest erg leuk. Nu heb ik nog een vraag? Hoe kan ik mijn eigen foto’s er op zetten? Ik wil graag een board maken met m’n zelfgemaakte dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *