HomeGranny squarestechniekenAan elkaar naaien of haken van granny squares

Reacties

Aan elkaar naaien of haken van granny squares — 21 reacties

 1. wat lief dat je de hele beschrijving hier neer zet !
  het aan elkaar naaien wist ik maar van het haken niet.
  Thanx !

  ik plaats een link naar hier
  als je dat niet goed vindt hoor ik het graag.

  Groetjes, Ellen

 2. Handig! Ik had bij Annemarie’s Haakblog ook al een tutorial gezien, maar jij hebt hem nog uitgebreider gemaakt.
  Dank je wel!

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

 3. Hallo,
  hoe haak / maak je draaimolen grannysquares aan elkaar zodat het toch een beetje een stevig geheel blijft? (voor een gordijntje)

 4. Hallo Catherine, wat een goeie tips heb je hier gegeven, ik zocht al naar een uitleg over het mooi aan elkaar haken van granny’s. Dank je wel, Rina

 5. Leuke tips! Ik ben nog maar een jonge meid van 26 en nog maar een beginner in deze dingen, ondertussen ben ik bewimpelden dekentje in granny squares…. Mijn probleem was hoe ik,ze zou vastmaken… Dankzij jou heb ik weer een zot G minder 😀 echt top!!!!

  groetjes Guinevere

 6. Bezig met een dekentje moest “bewimpelden” zijn… Sorry iPad veranderd mijn woorden graag.
  Groetjes Guinevere

 7. Ik weet hoe je de vierkantjes aan elkaar haakt of naait , maar wat doe je bij granny lines bij verandering van kleur? Elke kleur telkens afhechten of meenememen ( hoe ? ) tot je de kleur weer nodig hebt .de einddraad erdoorheen weven of elke draad instoppen ? Grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *