Handwerkboeken bestellen

handwerkboekenDe laatste jaren is het aanbod van handwerkboeken explosief gestegen en de keus is enorm groot. Om het iedereen wat gemakkelijker te maken ben ik een boeken-bestelservice gestart. Tal van handwerkboeken in diverse technieken zijn op een overzichtelijke manier gerangschikt, dat maakt het zoekwerk wat eenvoudiger.

Op de weblog is er een nieuwe titel aan het menu bovenaan toegevoegd: “Handwerkboeken bestellen”.

In de zijbalk links staat er bovendien een winkelwagentje met de tekst “handwerkboeken”.

Als je één van deze knoppen aanklikt, kom je op een pagina met boeken die ik extra onder de aandacht wil brengen. Bovenaan deze pagina kun je naar keuze: o.a. haakboeken, breiboeken of borduurboeken aanklikken. Je krijgt dan een bestellijst met boeken in de door jou geselecteerde techniek te zien.  Bovenaan deze bestellijst is een zoekfunctie geplaatst, zodat je de boeken op prijs, titel, verschijningsdatum etc. kunt sorteren.

Even voor de goede orde, ik ben niet zelf een webwinkel begonnen. Deze bestelservice is in samenwerking met Bol.com tot stand gekomen.

Veel winkelplezier, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top