Give-away

Dagelijks krijg ik heel veel lieve en enthousiaste mailtjes van haaksters, die blij zijn met de patroontjes en de uitleg van diverse haaktechnieken op dit weblog. Toen ik begon met de Blijedraadjes hoopte ik dat de bezoekers en bezoeksters met veel plezier de verhalen zouden lezen, de patronen leuk zouden vinden en geholpen zouden zijn met de haakinstructies. Dit laatste is meer dan uitgekomen. Met verbazing zie ik het bezoekersaantal groeien en groeien, zó leuk is dat.

Als dank voor alle aardige reacties wil ik graag een give-away organiseren. Jullie mogen kiezen uit twee cadeautjes.

Pakket A: Het haakboekje ” Kerstversieringen haken”. Hierin staan zo’n 20 kersthaakpatroontjes, waaronder een aantal die door mij ontworpen zijn.

Cover-KerstversieringP1110473

Pakket B: Een patronenpakket voor gebreide kleding voor poppenhuispopjes 1:12.

Dit pakket bestaat uit een boekje van Annelies de Kort met patronen van miniatuur truien + een boekje van Miranda Artz + een patroon van een deux-pièces in pied-de-poule ruit + een setje breinaalden 0,8mm + een pakketje waarin 2 klosjes tweedgaren zitten met patroon om een spencer te breien.

P1120685

Wil je een kansje wagen? Stuur dan (via het contactformulier) een mailtje met je naam en vergeet er niet bij te zetten WELK  pakket je graag wilt hebben.

Op woensdag 18 december zal ik de lootjes trekken en als PostNL een beetje wil meewerken, hebben de gelukkige winnaars hun pakketje voor de Kerst in huis.

Doe je mee? Leuk!

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

10 reacties op “Give-away”

 1. Oh Catherine, wat verwen je je volgers weer! Ik doe niet mee, want ik heb dat fantastische boekje al van je gekregen (en daar ben ik nog steeds enorm blij mee!), ik gun heel hakend Nederland het boekje, daar staat zoveel leuks in! Zet ’em op dames (en heren), heel veel succes, hard duimen maar! Ook het patronen pakketje is zo te zien meer dan de moeite waard.
  Ik zal wel even een link op mijn blog plaatsen. Groetjes, Angélique

 2. Leuk idee! Al ben ik niet zo van de knuffels… Maar wie weet als ik zo’n boekje heb dat ik wel enthousiast word!
  Ik doe een gokje op pakket A, want met poppenhuizen heb ik echt niets.
  Groetjes,
  Marian.
  PS Inderdaad ben ik een regelmatige gebruiker van je patroontjes!! Super hoor.

 3. Birgitte aka Bietje

  Lieve Catherine, je bent ons weer heerlijk aan het verwennen. Leuk. Ik volg je blog al (heel) lang, en heb diverse patroontjes uitgeprobeerd. En sommigen ook weer uitgehaald, gewoon om het uitproberen. Je bent een bron van inspiratie voor mij. Vaak kom ik dan ook terug om een patroontje nog eens te zoeken. Negen van de tien keer, dat ik het bij jouw vind. Dank, dank, heel veel dank daarvoor.
  Ik doe graag mee met deze giveaway en ga voor pakketje A, de kerstversieringen. Ik heb geen kinderen die ik blij kan maken met een poppenhuisgarderobe.

 4. Hallo Catherine,
  wat leuk, deze give-away!
  Daaraan doe ik graag mee!
  Toevallig had ik je al in mijn blog voor morgen gelinkt, ik zal je give-away er nog bij vermelden.
  Heel graag kom ik in aanmerking voor pakketje A.
  Groetjes,
  Akkelien

 5. Hallo.

  Mooie site heb je ik ben zelf ook aan het haken en breien k heb nu een kerstmuts voor mijn kleinste kleindochter ZIVA gebreid. Mooi geworden.
  Heel graag zou ik ook mee willen doen en ga voor PAKKETJE A.

  Groetjes Alie.

 6. Lieve Catherine,
  Wat een prachtige giveaway. Ik doe graag mee voor pakket A. Ik heb vorig jaar geen boekje weten te bemachtigen en ben heel blij om nu nog een keer een kansje te krijgen om er een te winnen.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

 7. Ik waag een gokje voor pakket A,heb het boekje bij iemand ingekeken en zou het zelf best wel willen hebben.

  Groetjes van Wil

 8. Ik doe een poging…. Ik zou graag mee willen doen met pakketje A!
  Samen met een collega zijn we dingen aan het haken voor ons werk om zo de kraamafdeling in kerst sfeer te brengen. Je zou ons er erg blij mee maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top