Samenbreidag

samenbreidag logo2

Enkele dagen geleden ontving ik het volgende mailtje:

Misschien kent u ons initiatief Samen Breien. Dit is een project van het Nationaal Ouderenfonds om jong en oud bij elkaar te brengen en gezellig samen te breien en haken. We starten in heel Nederland breiclubs waar mensen kunnen samenkomen en breien en haken voor het goede doel.
Nu organiseren we op 20 januari onze eerste Samen Breidag. Een leuk gratis evenement bij Knipmode in Hoofddorp waar iedereen welkom is! Je kunt deelnemen aan workshops, er is een gezellige markt, je kunt tips uitwisselen er is een modeshow etc. etc.

 

Samenbreidag

Ook willen we een recordpoging doen om de grootste Granny Square deken te maken.
Toen ik uw leuke site zag dacht ik dat het misschien een leuk evenement om te delen met volgers, iedereen mag zich gratis aanmelden om te komen. En wellicht vinden mensen het leuk mee te haken of breien met onze recordpoging grootste Granny Square deken!

Via deze links vind u meer informatie over de dag en kan men zich aanmelden:
www.samenbreien.nl/event
http://www.samenbreien.nl/doe-mee-recordpoging-grootste-granny-square-deken/
We zouden het bijzonder op prijs stellen als u er aandacht aan kunt besteden. Heel hartelijk dank!
Vriendelijke groet,
Sabrina van Ravenswaay

Een heel leuk initiatief dat ik graag onder de aandacht wil brengen. Nu snap ik best dat niet iedereen hier naar toe kan, maar op de genoemde site staan ook tips om zelf een breiclub op te starten. Uit ervaring kan ik vertellen dat zo’n breimorgen of –middag reuze gezellig is. Goed voor de sociale contacten en om tips en kennis uit te wisselen.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

1 reactie op “Samenbreidag”

  1. Hallo Catherine
    Wat een ontzettend leuk initiatief. Wordt vast een succes.
    Goed dat je het onder de aandacht brengt via jouw Blog
    Lieve groetjes Nienke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top