Kleine Okkie

Kleine OkkieKleine Okkie

In één van mijn vorige logjes schreef ik al over de inktvisjes, die gehaakt worden voor de couveusekindjes.

Nu kon ik het niet laten om een kleine Okkie als sleutelhanger te haken. Tot mijn grote verrassing zag ik op de facebookpagina van het Sophiaziekenhuis een foto, waar mijn kleine Okkie op gedragen werd. Zó leuk!

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

 1. Oh, wat superleuk! Zowel je mini-inktvisje (helemaal geweldig!) als het feit dat hij een dagje mee mag op de afdeling 🙂

 2. Lieve Catherine
  Is echt superleuk. Je hebt weer eer van je werk.
  Lieve groetjes
  Nienke

 3. Okkie is een schatje geworden, heel leuk, ook als sleutelhanger dus. We gaan met ons handwerkclubje samen inktvisjes maken voor de couveusekindjes binnenkort. Samen werken voor een goed doel is altijd leuk.
  Grtjes, rita.

Geef een reactie