Allerlei hartjes om te borduren

The English version of this article is available at www.hobbygranny.com

hartjes-borduurpatroon
Klik op de foto om deze te vergroten.
Klik hier om patronen te downloaden

Over een paar weken is het 14 februari, Valentijnsdag. Als ik één dag leuk vind is het wel deze dag. Niet om de commerciële kant met de dure cadeaus, maar puur om de lofzang op de liefde en de romantiek. Het mooiste symbool daarvan is het hart. De komende weken zal ik dan ook allerlei patronen van harten op deze website zetten. Deze borduurpatroontjes heb ik lang geleden verzameld. Leuk om Valentijnskaarten mee op te sieren of een lief kaartje bij een mooie roos.

Print Friendly, PDF & Email

7 reacties

  1. Nou, hoe is het mogelijk, ben ik net afgelopen week ijverig op zoek geweest naar borduurtjes van: juist, hartjes! Uiteindelijk heb ik een liefje gevonden, maar deze ga ik zeker opslaan voor het volgende hartjes-project! Bedankt!! Fijne zondag, groetjes van Lupineke

  2. Ah, de liefde. En hartjes, och….. wat een feest zal het worden hè Catherine? Aan ons zal het niet liggen want ook ik ga een maand lang de valentijn vieren. Leuk leuk leuk :-)))

  3. Dag Catherine, wat een leuke site. Heb jij het borduurpatroon van die kip en hoe groot is het? Hoop gauw iets van je te horen. Groetjes, Greet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *