Foto’s van de aankopen op de Handwerkbeurs in Rotterdam

Gisteren vertelde ik al, dat ik met een rugzakje vol mooie nieuwe spullen was thuisgekomen van de beurs. Kijk maar mee en wellicht zit er een leuk idee voor je bij.

P1110782P1110783

Een prachtig borduurboek.

P1110825
Deze bedeltjes kunnen mooi verwerkt worden in de borduursels uit het Steekjes-met-liefde boek………..

P1110800
……..evenals de knoopjes en bandjes op deze foto. De spoeltjes ga ik vullen met mooie kantjes.

P1110785P1110787
Zulke leuke vingerpoppetjes heb ik nooit eerder gezien, het boekje staat er vol mee.

P1110790
Hierin staan de mooiste sokjes/kousjes in ajour- en kabelpatroontjes, zodat……….

P1110794
…….. deze jongedames niet langer meer hoeven te klagen over koude voetjes.

P1110817
De ajourpatroontjes uit het sokkenboek komen ook mooi van pas voor deze breirol die ik aan het breien ben.

P1110801
Aan deze borduurpakketjes voor naaldenmapjes kon ik geen weerstand bieden. Ik heb er al een mooi plekje voor…….

P1110806P1110808
…….dit leuke mandje duikelde ik een paar weken geleden bij de kringloopwinkel op en daar kunnen de naaldenmapjes mooi in. Er is vast ook nog wel plaats voor een speldenkussentje en houdertje voor een centimeter en een scharenmapje.

P1110819
Bij een eerdere verhuizing had ik mijn guimpe-haaknaald weggedaan. Dom natuurlijk, daar kreeg ik wel spijt van. Gisteren heb ik die actie teruggedraaid en heb, behalve de guimpenaald, ook een setje vierkante breinaalden, ja ja, je leest het goed….vierkante breinaalden gekocht. Het schijnt dat je steken een regelmatiger uitstraling hebben omdat ze beter in vorm op de naalden blijven zitten. Aangezien ik een nieuwsgierige dame ben, wil ik dat best eens proberen. Die twee bolletjes wol op de foto mogen de naalden helpen testen.

Ik ben superblij met deze zeer geslaagde aankopen.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties

 1. Ah, je hebt zeker een hoop leuks gekocht!
  Die bedeltjes… erg mooi! Die bolletjes wol… om te smullen! Boekjes… uren blader plezier!
  Knoopjes en bandjes… vast een leuke bestemming voor te vinden! Uhm, VIERKANTE breinaalden???? We zien wel wat je er mee gaat doen 🙂
  Wat zal het je een moeite hebben gekost om tijd te vinden om dit bericht te schrijven… haha! Gauw, naar de boekjes en ander leuk spul!
  Fijn weekend!

 2. Dat is een rugzakje vol met inspiratie geworden! Wat een leuke boekjes en spulletjes. Bij de poppen had ik ineens een vlaag van herkenning. De linker pop lijkt sprekend op een pop die ik vroeger had (en helaas niet meer heb). Sweet memories.
  Grappig, vierkante breinaalden. Ik ben benieuwd naar je ervaringen daarmee. Van gympe haaknaalden heb ik echt nog nooit gehoord. Je zult er ongetwijfeld een project mee gaan maken, ik hou het in de gaten, ben nieuwsgierig wat je daarmee kunt doen.
  Lekker een heel weekend om te genieten van je nieuwe aankopen!
  Paula

 3. Leuke en aparte spulletjes heb je gevonden!
  Ik heb ook even overwogen om te gaan (woon in R’dam), maar moest een verjaardag voorbereiden, dus mijn hoofd stond er niet naar.
  Nu ik zie wat jij hebt gevonden, heb ik wel een beetje spijt…
  Misschien volgend jaar.

  P.S. Heb je boekje helaas nog niet gevonden.
  Eerst bij de Trekpleister geweest, maar daar was het (nog) niet. Een week later geprobeerd bij het Kruidvat, maar daar lag alleen Kerstballen breien en dat zie ik mezelf nog niet zo gauw doen.
  Ga volgende week nog maar eens langs bij de Trekpleister.

 4. Wat een schatten! Zoveel moois in één keer, oh…te gek gewoon. Ik weet gewoon niet wat ik het leukst moet vinden; de bedeltjes zijn enig, de klosjes zo knus, lieve borduurpakketjes en vierkante breinaalden…
  Nou…, hadden ze geen zak met tijd erbij Catherine?
  Tjonge, je hoeft je voorlopig niet te vervelen…

  Enne… je hebt Pinterest hè…, meteen volger geworden hoor!

  Groetjes, Elizabeth

 5. Wat een prachtige spulletjes heb je vergaard daar in Rotterdam, de vierkante breinaalden heb ik van hout om sokken te breien, het schijnt ook beter voor de handen te zijn.Het brei resultaat is mooi vind ik zelf.
  Inmiddels ben ik door jou ook weer aan het haken geslagen en ik kan het nog, ik heb ook het boekje van jou gekocht met de kerstpatroontjes zo leuk allemaal.
  met vriendelijke groeten,
  Ans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *