Gebreide clown

gebreide clown

Jaren geleden zag ik dit boekje met patronen van gebreide popjes en omdat het clowntje op de omslag er zó grappig uitzag heb ik het gekocht, die leek me erg leuk om te breien. Nu is onze familie niet rijk gezegend met babygrut, dus toen een bevriend stel van mijn zoon een kleintje kreeg, nam ik de kans waar. Het aantrekkelijke van dit Engelstalige boekje is de uitvoering van de patronen, die zijn voorzien van nèt meer details dan vergelijkbare Nederlandse ontwerpen. Engelse borduurtijdschriften hebben dat ook. De patronen zijn mooier uitgewerkt, vandaar mijn voorliefde voor Engelstalige handwerkboeken en -tijdschriften.

gebreide clownOp deze foto zie je het begin van het breisel wat een clowntje moet worden

gebreide clown

Dit is-tie dan, iets anders dan het origineel maar dat is juist leuk. Bij de nieuwbakken ouders viel de clown in ieder geval erg in de smaak.

gebreide clown

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

  1. Hoi Catherine, hij is prachtig geworden. Toen mijn kinderen geboren werden kregen ze een gehaakte muis van een tante. Alle drie een andere. Ik heb de muizen nog steeds en ze gaan niet weg. Dat zijn de leukste cadeautjes. Groet Hannie

    • Hallo Hannie, ik ben het roerend met je eens, dergelijke geschenken betekenen méér dan zomaar een weggevertje.
      Groetjes, Catherine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *