Handwerkbeurs Rotterdam 2012

Vandaag ben ik naar de handwerkbeurs in Rotterdam geweest. Wekenlang had ik me er op verheugd en vandaag heb ik van de eerste tot de laatste minuut (van 10.34 –16.10 uur) genóten. Zóveel mooie garens, stoffen, boeken en zoveel meer, een zee van kleuren, prachtige quilts, schitterende omslagdoeken, sjaals, kramen vol met allerlei moois in vilt, kramen vol van de meest fleurige stofjes, kramen vol boeken, kortom, een hal die barstte van de creativiteit. Ik had mijn fototoestel meegenomen, maar die vergat ik bijna te gebruiken Gelukkig was ik op het laatst zo bijdehand om toch nog enkele foto’s te nemen.

Wat denk je van deze leuke gebreide theemutsen? Ze zijn gebreid door Charlotte Hensen van www.theemutsfeest.com.

Handwerkbeurs Rotterdam 2012

Handwerkbeurs Rotterdam 2012

Handwerkbeurs Rotterdam 2012

Mijn schoonzus sleepte me tot slot naar de kraam van Stof tot verven (www.stoftotverven.nl ) met de woorden:,, Heb je dat leuke kastje met kantjes gezien?”

Nee dus, want ik was al wel langs deze kraam gelopen, maar er niet blijven kijken, want ik zag allerlei soorten textielverf, wolverf, stoffen, batik enz. en daar heb ik niets mee.

Kijk eens wat ik bijna had gemist:

Handwerkbeurs Rotterdam 2012Handwerkbeurs Rotterdam 2012Handwerkbeurs Rotterdam 2012

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties

 1. Hee, wat leuk dat je er was, misschien hebben we elkaar wel ontmoet terwijl we dat niet eens wisten.. ik help nl mee in de stand van ‘Textielwerk Wol en Zo’! Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt gehad! Ik ben benieuwd naar de overige foto’s! Nu lekker uitrusten en nagenieten, fijne avond! Groetjes van Lupineke

 2. Dat was een heerlijke dag voor je zo te lezen, doe je goed!
  Ik ben in het begin van het jaar geweest en ga volgend weekend naar de CreaDoe, dus ik sla een keertje over 😉
  Ik ben wel heel benieuwd wat je gekocht hebt en vooral wat je er van gaat maken!

  Ik zag vandaag weer je boekje in de winkel (er was er nog maar één, dat breiboekje vulde de rest van het vak), zo leuk, ik was er zelfs trots op! 😉

 3. Omdat ik zeker weet dat ik weer veel te veel zou kopen op de beurs terwijl ik nog zo ontzettend veel spullen heb liggen thuis, heb ik besloten om niet te gaan, uit een soort zelfbescherming dus, haha. Maar al ik jou verslag zo lees, ga ik alsnog twijfelen…. ‘gelukkig’ kan ik morgen niet. Als het me nou lukt om in de komen driehonderdennogwat dagen zoveel mogelijk van mijn ‘voorraad’ weg te werken, mag ik volgend jaar van mezelf wel gaan en lekker héél veel kopen.
  Geniet lekker na met de foto’s en je aankopen.
  Groetjes en een fijn weekend.
  Paula

 4. Leuk om even mee te genieten via je foto’s… Je weet dat ik geen “beurzenmens” ben.
  En ja die foto’s van de kantjes en klosjes; da’s helemaal wat ik leuk vind!
  Ik denk dat jij daar misschien wel iets gekocht hebt ook, maar ja dat komen we morgen pas te weten…

  Groetjes, Elizabeth

 5. De theemutsen waren in Goes (crealand) ook te bewonderen! In het echt zijn ze echt nog veel mooier ja. Ik moet nog een weekje wachten voor de volgende beurs (CreaDoe) om weer mooie dingen te bewonderen..

 6. Wat leuk! Ik was er ook, samen met mijn moeder. We hebben de poppensokjes staan bewonderen en ook die mooie gebreide mutsen. De theemutsen hebben we ook bewonderd. Zo leuk en gezellig. En die kantjes op die klossen…..wat hadden zij veel mooie kanten en linten hè. Je ziet gewoon te veel en ja….. hand op de knip, want je zou alles wel willen hebben!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *