Hart met spansteken borduren

The English version of this article is available at www.hobbygranny.com

In het borduurblad Stitch van vorig jaar stond een leuk hart geborduurd in spansteken. Het lijkt een beetje op het draadwerk dat ik weleens heb gemaakt waarbij je draden in een bepaalde volgorde om spijkertjes moest wikkelen, waarna je een soort meetkundig figuur kreeg. Zo wordt dit hartje ook opgebouwd. Ik heb een voorbeeld geborduurd.

P1060472P1060380
Zo is het opgebouwd.

P1060384
Zo kan het resultaat worden.

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

    • De aanleiding voor al die hartjes is Valentijnsdag. Zelf houd ik er altijd van om te kunnen kiezen, vandaar dat ik het niet bij één patroontje hebt gelaten. ;-).

  1. Hoi Catherine, via jouw reactie op mijn blog kom ik hier terecht. Wat een leuke hartjes met patroon. Daar ben ik dol op. Nog even over de stichnbitch groep. Er is hier een poging gedaan er eentje op te richten. Ik ben ook geweest, maar er was te weinig animo. Voor andere groepen moet ik in de auto of de trein stappen. Dat gaat me nu (werk, gezin enz.) niet lukken, maar wie weet in de toekomst ….. Groetjes, Hannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *