Kapper werkwagen

P1080978

Je kent ze vast wel, die handige wagenwerkkastjes die kappers gebruiken. Voor klussers en creatievelingen zijn ze ook ideaal, je kunt er veel hobby-werkmateriaal in kwijt, ze zijn verrijdbaar en toch nemen ze weinig ruimte in beslag. Enkele jaren geleden heb ik mijn kapster eens lief aangekeken en gevraagd of zij een exemplaar voor mij wilde bestellen. Ik kon uit een groot aantal modellen kiezen en op de foto kun je zien welke het geworden is. Hij was niet goedkoop, maar hij is de aankoopprijs dubbel en dwars waard. Ik heb er mijn miniatuurgereedschap, schuur-, verf- en lijmspullen in gedaan. Als het moment daar is dat ik geen 1:12 spulletjes meer zelf maak, dan kan ik hem gebruiken voor handwerkmateriaal.  De officiële benaming is werkwagen voor kappers, dit ter informatie voor diegenen die even willen googelen.

P1080979-1P1080981
Er zitten losse schotjes bij zodat de lades in één, twee of vier vakken kunnen worden verdeeld. Zonder schotjes passen er A-4tjes, knipvellen voor kaarten en geprinte patronen in.

P1080983P1080988
Een paar voorbeelden van de spulletjes die je er in kwijt kunt.

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

  1. Ja,dat ziet er zeker wel handig uit. Heel inspirerend hoe er op verschillende blogs handige opbergmethodes worden geshowed. Als ik die nu allemaal verzamel en ik krijg ooit de beschikking over een eigen hobbykamer…..hmm, wat zal dat mooi en praktisch worden! Bedankt voor het idee!

  2. Wat een superslimme oplossing, hier moet je maar opkomen! Ook bij mij slingeren alle knutsel- en handwerkspullen overal door het huis, in dozen op zolder, noem maar op… Ooit, als de kinderen het huis uit zijn (snik, nog niet aan denken) dan misschien ook een eigen kamertje.. lijkt me heerlijk! Tot die tijd is dit een prima idee! Leuk!

  3. Het ziet er allemaal heel erg leuk uit en wat een leuk idee iedereen iets mee te laten nemen. En gezamenlijk handwerken. Vind het wel jammer dat het te weinig gebeurd workshops en gezellig gezamenlijk breien in de buurt.
    Groetjes, Jeanette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *