Kijk, kijk….

…………..wat ligt er sinds vandaag, dinsdag 16 oktober 2012,  in de schappen van de Trekpleister?

trekpleister

……..jaja……HET BOEKJE……Knipogende emoticon

Kerstversiering haken

Nu het Kruidvat nog. Daar is het vanaf volgende week ook te koop. De uitvoering bij de Trekpleister en het Kruidvat is met een harde omslag.

Het overkomt je niet zo vaak dat je eigen patronen in een boekje staan, dus ik geniet er uitbundig van.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

15 reacties

 1. En dat voor een leuk prijsje, zo te zien. Ik heb geen Trekpleister in de buurt, dus moet ik maar wachten tot volgende week, bij het Kruidvat.
  Leuk hoor, om je eigen patronen zo in de schappen te zien liggen!
  Groetjes,
  Paula

 2. Geweldig toch! Het is zo’n enorme waardering voor je creativiteit…
  Zelf heb ik in het boekje eerst even jouw patroontjes met een sterretje gemarkeerd, want die voelen natuurlijk net even anders aan dan de rest hè…
  Binnenkort ga ik beginnen met de sokjes.., ik wil een slingertje maken (aan de schouw)en alles in de nieuwe woonkleurtjes..
  Je gaat het zien!

  Groetjes, Elizabeth

 3. Hoi, ben vandaag om 9u bij het Kruitvat (in België) gaan wachten om het boekje te kopen. Gelukkig maar, want er lagen niet heel veel boekjes en er waren nog geïnteresseerden. Blij dat ik er één heb en ga er één van de dagen mee aan de slag.
  Groetjes, Lieve

 4. Hoi Catherina, Wat leuk dat jouw patronen in een boekje staan. Wat spannend! Leuk hoor! De Trekpleister hebben we hier niet meer, maar volgende week ga ik zeker kijken bij de Kruidvat!
  Ik ga hem ook kopen! Succes met je boekje! Liefs groetjes Joke

 5. Het is mij vandaag gelukt een boekje aan te schaffen.
  Bij de Trekpleister waren ze nog steeds niet te bekennen, maar bij het Kruidvat in het dorp die iets groter is dan het Kruidvat dat we hier hebben, lagen er nog twee! Tussen de boekjes over Kerstballen breien waarvan er nog een heleboel waren.
  Ik krijg al veel zin om aan kerstspulletjes te beginnen, vooral de kerstkransjes vind ik heel leuk, maar heb nog het een en ander liggen en ik wil sowieso wachten tot na 5 december. Dan begint voor mij aanloop naar kerst pas echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *