Molenwieken Slow Stitching

Als je meer wilt weten over “Molenwieken Slow Stitching”, kun je ook een kijkje nemen op mijn andere website, waar ik een video heb gemaakt waarin ik alles uitleg.

Logo - Slow Stitching Inspirations

Kantklos molenwieken - IMG_4438

Dit is mijn eerste werkstuk in Slow Stitching en het was een feestje om te maken. Het begon met het verzamelen van lapjes, bijpassende kleuren garen, knoopjes, kralen, applicaties en kantjes.

Kantklos molenwieken - IMG_4391

Hoe het zou worden? Geen flauw idee. Geïnspireerd worden door de materialen, dat was de uitdaging.
Toen volgde een creatief proces dat bestond uit het speels combineren, kleuren en materialen toevoegen en weghalen. Net zolang totdat er een begin van een ontwerp was ontstaan, dat een goede basis vormde om mee verder te gaan.
Bij Slow Stitching is eigenlijk het resultaat niet het belangrijkste, maar het ontspannen bezig zijn zonder van te voren wat te bedenken. Zomaar in het wilde weg aan iets beginnen past niet bij mij, ik wil graag een beetje een idee hebben hoe het gaat worden.

Op de volgende foto ’s zie je hoe dat ongeveer ging.

Uiteindelijk is het toch heel anders geworden, maar ik ben er blij  mee.

Kantklos molenwieken - IMG_4438

Ik zal nog wat details laten zien.

Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *