Naaiklusjesbon deel 2

P1080229
Hallo, ik ben Roos (links) en naast mij staat mijn tweelingzus Fleur. Wij zijn een paar leuke vlotte meiden met een zonnig humeur. We hebben één klein probleem: onze kleding.

P1080194
Deze outfit droegen we toen we werden gekocht door Catherine. Zeg nou zelf, dat is toch geen gezicht. We mochten kiezen welke kleding we voortaan wilden dragen.

Ik wil graag een leuke gehaakte of gebreide trui met rok en Fleur een mooie lange genaaide broek met iets gehaakt of gebreid er op.

P1080188
Gelukkig had Catherine  van haar vriendin Elizabeth een bijzonder leuk creatief cadeautje gekregen: een naaiklusjesbon.

Die bon kwam nu mooi van pas, want nu kon Elizabeth een mooie lange broek voor Fleur naaien. ( Ssttt…..niet verder vertellen hoor…..maar Catherine is een naaister van het jaar nul…..hihihi…..). Catherine haakt en breit voor ons iets leuks.

P1080203P1080236
Deze broek heeft Elizabeth voor Fleur genaaid. Hij is prachtig geworden hè? Het was een heel gepriegel hoor, want wij lijken wel op Barbies, maar wij zijn half zo groot. Kun je nagaan hoe klein de naadjes zijn van de broek.

P1080239
Wat een verschil hè? Mijn beurt komt nog wel. Als Catherine mij heeft aangekleed zal ze hier wel een foto laten zien. O ja, weet je wat wij bij haar doen?

P1080210P1080241
Wij runnen in een klein pandje allebei een creatieve winkel, ik heb boven een handwerkwinkel en Fleur staat beneden in de quiltwinkel.

P1080246
Dank je wel Elizabeth voor de stoere broek.

Groetjes, Roos.

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties

  1. Ah, daar hebben we Fleur in de nieuwe outfit! Ken je me nog Fleur? Sorry dat je even in de verstelmand terecht kwam hoor, maar volgens Catherine heb je het daar lekker warm gehad.
    Nou, je bent een knappe meid en doe je best in die quiltwinkel. Ik hoop je t.z.t. nog wel eens een bezoekje te brengen!

    Groetjes, Elizabeth

    • Gezellig Elizabeth als je nog eens een bakje koffie komt halen. Enne….mijn mooie broek vind ik heel tof en hij zit lekker. Groetjes, Fleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *