Naaiklusjesbon

Vanmorgen kwam Elizabeth van http://busybessy.blogspot.com/ gezellig bij mij koffiedrinken.

Kijk eens wat zij voor leuks meebracht:

P1070598
Een zelfgemaakte naaiklusjesbon

Kijk nou toch eens hoe grappig en creatief ze deze bon met lapjes, kantjes, een gehaakt bloemetje en geborduurde letters heeft samengesteld.

P1070603P1070599-2

Ik mag deze bon bij haar inleveren in ruil voor een naaiklusje, want zij kan dat heel goed en ik bak daar weinig van..Knipogende emoticon

P1070605

Nu zit ik alleen met een dilemma……..hahaha……ik wil wél een naaiklusje geklaard hebben, maar de bon wil ik eigenlijk niet kwijt, hij is veel te leuk.

P1070606

Ik denk dat ik er een foto van maak en die aan haar geef. Dat mag vást wel van haar.

Elizabeth, dank je héél hartelijk voor dit leuke cadeautje.

Print Friendly, PDF & Email

10 reacties

 1. Nou Catherine, dit prachtige kado zou ik zeker behouden en zelf wat meer oefenen op de klusjes….haha. Bijzonder creatief gemaakt door Elizabeth en zonder meer UNIEK! Complimenten.
  Veel liefs van Karin

  • Nog meer oefenen? Hahaha….ik heb al meerdere coupeuses helemaal gèk gemaakt met mijn naaigeklungel en allemaal verzuchtten ze dat ik er maar mee moest stoppen want ik zág het niet. Groetjes, Catherine.

 2. Ach, dat is wel komisch dat je dat schrijft. Ik heb ooit op naailes gezeten maar ik zag het ook niet. Gekke is dat ik met haken de technische dingen wel begrijp na een tijdje, misschien ook omdat er niemand aan mijn kop zit te zeuren dan…haha.
  O ja, ik heb nog een vraag over de wokkelsjaal, dus ga ik daar even naar toe.
  Groetjes Karin

  • Bij naaien moet je soms in spiegelbeeld denken en dat heb je bij haken niet zo. Dat zou kunnen verklaren dat we geen naai-wonders zijn, maar wel lekker kunnen haken. Groetjes, Catherine.

 3. ha Cath, wat leuk zo’n bon! en erg origineel leuk ook te zien wat ze er allemaal heeft op gemaakt! super groetjes Inge

 4. Ik ben ook zo’n vreselijke klungel met naaien verder kan ik echt alles wat met draadjes wol naalden etc te maken heeft maar naaien daar huur ik ook graag mijndochter voor in.
  Ik ben helemaal blij met deze site van Catherina en hoop ook zulke “naaibonnen”te krijgen.
  GroetenMarian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *