Over mij

Hallo, gezellig dat je langskomt. Mijn naam is Catherine en ik ben getrouwd met John. Eén van mijn stokpaardjes is handwerken en de berichtjes op dit weblog zullen over van alles en nog wat gaan, mits het op de een of andere manier te maken heeft met handwerken.
In dit weblog wil ik laten zien hoe leuk handwerken eigenlijk is.

De patronen die ik beschrijf zijn uitsluitend bestemd voor eigen gebruik en daar bedoel ik mee dat niet alleen jijzelf ze mag gebruiken, maar dat je ze gerust mag delen met alle lieve mensen die je kent. Het is niet de bedoeling dat ze worden verkocht.

Wil je een patroon van mij op je eigen weblog of website publiceren is dat prima, ik stel het wel op prijs als je er bij wilt vermelden dat het van mij is of van degene van wie ik het patroon heb overgenomen.

Heb je vragen? Mail me dan en blijf er niet over dubben.

Reacties zijn van harte welkom, ook (opbouwende) kritiek, maar blijf wel sportief.

Heel veel leesplezier gewenst.

Groetjes, Catherine.

3 gedachten over “Over mij

 1. Hoi Catherine,
  Al een paar keer heb ik hier rondgekeken en zitten genieten. Door diverse zaken ben ik nog niet aan het haken toe gekomen.Maar ga het zeker doen. Vooral omdat je er veel kleine werkjes bij hebt staan. Dat stimuleert zeker ,
  Bedankt voor al het moois dat je wilt delen.
  Ik geef de site zeker door aan anderen.
  Groete, Thea

 2. hallo catherine,ik heb genoten van de site.Ik benbezig om de poncho die beschrevn staat voor de barbie voor mezelf gehaakt.Maar nu heb ik toch een probleem ik het rugpand net zo breed gemaakt als de voorpanden.
  Ik ben bang dat ik iets verkeerd heb gedaan.Ik zou graag wat je willen horen wat.Met vr.groet bea vielvoije

 3. Hallo Catherine,
  Ik had je minihartje ooit opgeslagen, heb er nu een aantal gebundeld, als extraatje bij een verjaardagskaart. Ga het zeker veel vaker gebruiken. Bedankt!

Reacties zijn gesloten.