Sophie’s Garden haakpatroon, Nederlandse vertaling

Sophies Garden - IMG_4837

Het haakwerk op de foto hierboven heb ik jaren geleden gehaakt. Het heet Sophie’s Garden en dit prachtige patroon is ontworpen door Dedri Uys. Voor de goede orde vermeld ik eerst de link van het Engelse patroon naar haar site:

Het patroon is in diverse talen HIER te vinden.

Ik heb Sophie’s Garden tot en met toer 36 gehaakt. De afmetingen van mijn haakwerk zijn 50×50 cm.

Op de volgende foto’s kun je wat details zien.

Het is een uitdaging om dit patroon te haken, maar met de duidelijke beschrijving en de vele foto’s lukt het wel. 

Veel haakplezier. 
Groetjes, Catherine.

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

 1. Vraag over toer 13:
  …..pak de picot van toer 10 op, dit doe je door de naald door de tweede losse te steken
  EN in de volgende steek enz.
  Waar staat EN voor in dit stukje van de omschrijving?
  Ik begrijp het niet. Staat het voor het voegwoordje en of is het een bepaalde steek of iets dergelijks ?
  Ik hoop van harte op een reactie.
  Bij voorbaat dank
  Marjo

 2. graag zou ik dit patroon gaan maken maar mijn computer wil het niet downloaden: 404 page not found of het is niet veilig dit is spam krijg ik te lezen, graag zou ik het patroon ontvangen is dat mogelijk? alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *