Theezakjes

Soms is het reuze handig om je eigen theezakjes mee te nemen. Ik weet niet hoe vol jullie tassen zijn, maar de mijne zit, weliswaar geordend, boordevol en losse theezakjes kunnen daar gemakkelijk in de kreukels raken. Daar heb ik wat op gevonden. Ik heb 2 granny squares gehaakt die even groot zijn. Aan drie zijden dichtgenaaid en een picotrandje er omheen gehaakt. Hier kunnen enkele theezakjes in. Als enthousiaste handwerkster is het altijd weer leuk om iets wat je zelf gemaakt hebt te kunnen gebruiken. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Iedere leuk vierkant patroon is geschikt voor dit hoesje.

hoesje voor theezakjeshoesje voor theezakjes

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

 1. Nou ja zeg! Hoe lukt het je toch iedere keer? Wat is dit nu weer voor leuks! Ik neem nooit theezakjes mee, maar nu ik jouw leuke hoesjes zie, (grinnik) Oh, wat leuk. En je foto’s uit het vorig logje? Blij dat je ze overnieuw maakte?
  Ik vond de vorige ook mooi genoeg hoor :-)) Je hebt wel gelijk, bij uitleg moeten ze extra duidelijk zijn.

  Greetz.

 2. Leuk om weer bij te lezen, wat heb je al weer veel leuke dingen gemaakt en laten zien! De theezakjes zwerven bij mij altijd in een zakje van mijn tas, maar dit is veel leuker om ze in mee te nemen! Toch de haaknaald maar weer eens gaan opzoeken! Lieve groet Lupineke

 3. Hè, hè, gevonden! Vlak voordat ik jouw logje las had ik al meer van dit soort zakjes gezien. (Maar dus prompt de naam vergeten…)
  En het heeft een naam: teawallet!! Ik ben een koffiemens en was zeer verbaasd, dat zoiets bestond en ook nog een naam heeft!
  Klik maar eens aan op google, nog meer ideeën!

  groetjes van Hannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *